PONEDELJEK 1. 10. 2018

Ob 12.30 uri smo v Ormožu obravnavali kaznivo dejanje tatvine. Opravljen je bil ogled ter bo podana kazenska ovadba.

Ob 15:05 uri smo bili na kraju prometne nesreče II. kategorije v naselju Pavlovci. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je voznik osebnega avtomobila zaradi nepravilne strani vožnje trčil v nasproti vozeči avtodom. Povzročitelj je v prometni nesreči dobil lahko telesno poškodbo in je bil z reševalnim vozilom odpeljan Splošno bolnišnico Ptuj. Zaradi kršitev določil Zakon o pravilih cestnega prometa mu je bil izdan plačilni nalog.

Ob 05:40 uri smo bili na kraju prometne nesreče I. kategorije dogodek izven naselja Senešci. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je voznik osebnega avtomobila trčil v srno in si poškodoval vozilo. Izdano je bilo obvestilo o odstopu od ogleda.


TOREK 2. 10. 2018:

Ob 14.50 uri smo bili obveščeni o poskusu samomora v okolici Ormoža. Z zbiranjem obvestil in ogledom kraja, je bilo ugotovljeno, da je v danem primeru tuja krivda izključena, zato bomo o tem obvestili Okrožno državno tožilstvo na Ptuju.

Ob 20.33 smo bili obveščeni o kaznivem dejanju poškodovanja tuje stvari v naselju Preclava. Na kraju je bilo ugotovljeno, da ne gre za kaznivo dejanje.

Napoved aktivnosti za sredo dne 3. 10. 2018:
– ob rednem delu bomo opravljali nadzor prometa s poudarkom predvsem na vožnji pod vplivom alkohola in prekoračitvami hitrosti.
– v času od 1. 10. pa do 14. 10. 2018 potekajo poostrene aktivnosti za zagotavljanje večje varnosti »PEŠČEV«, kjer bomo, dajali poudarek predvsem na pešcih in voznikih, ki bi lahko z svojim ravnanjem ogrozili varnost pešcev.

PRIPRAVILI policisti PP ORMOŽ