Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog, v času od 7. ure dne 27. 7. 2017, do 7. ure, dne 28. 7. 2017, obravnavali naslednje pomembnejše dogodke:

ČETRTEK 27. 7. 2017:

Ob 8:05 uri so bili policisti obveščeni o prometni nesreči I. kategorije, na glavni cesti pred naseljem Pušenci. Voznici osebnega avtomobil so policisti na kraju izdali plačilni nalog.

Ob 14:20 uri so bili policisti obveščeni, da občan iz Obreža kuri dele od avta. Zadevo bodo policisti zaključili s predlogom drugemu prekrškovnemu organu.

Ob 14:47 uri so bili policisti obveščeni o prometni nesreči, na lokalni cesti izven naselja Strmec pri Ormožu. Na kraju so policisti ob ogledu ugotovili, da je voznik trčil v srno.

Ob 18:30 uri so bili policisti obveščeni o prometni nesreči s telesno poškodbo v naselju Vičanci. Policisti so na kraju ugotovili, da je prišlo zaradi neprilagojene hitrosti do trčenja dveh vozil. Povzročitelju so policisti na kraju izdali plačilni nalog.

Ob 03:00 uri so policisti posredovali v naselju Ivanjkovci, kjer je več kršiteljev kršilo javni red in mir, tako, da so motili pri počitku prebivalce v naselju. Zoper kršitelje sledi prekrškovni postopek.

Napoved aktivnosti za vikend:
– od 24. 7. do 30. 7. 2017 poteka poostren nadzor cestnega prometa ˮTRUCK & BUSˮ;
– ob rednem delu bodo policisti izvajali meritve hitrosti z laserskim merilnikom in ugotavljali prisotnost alkohola pri voznikih v cestnem prometu;

PRIPRAVILA:
Mitja Novak, policist I
in Janko Zadravec, namestnik komandirja