Turistično agencijo ONA odslej najdete na Kerenčičevem trgu ob Deželni banki. Končno torej na lokaciji, ko je agencijo možno obiskati mimogrede.

TURISTIČNA AGENCIJA ONA na Kerenčičevem trgu (Foto:Karolina Putarek)

Turistična agencija ONA Ormož, lastnika Radenka Miličića v Ormožu uspešno deluje od leta 1992. Vsa ta leta se v agenciji trudijo ustreči vsaki vaši želji po izletu, letovanjih in prevozih (avtobusnih, ali rent-a-car). Agencija namreč sodeluje s številnimi ostalimi turističnimi agencijami tako v Sloveniji kot v tujini, kar pomeni, da vam po enaki ceni lahko zagotovi VSE kar ponujajo ostale turistične agencije ( od letovanj vzdolž Jadranske obale in po svetu, do izletov, letalskih prevozov, itd.)

Radenko Miličić, unv.dipl.ing.prometa, s.p.: TA ONA po enaki ceni prodaja tudi aranžmaje drugih turističnih agencij (Foto: Karolina Putarek)

Radenko Miličić, unv.dipl.ing.prometa; s.p.: Z obiskom TA ONA si lahko prihranite odvečne poti... (Foto: Karolina Putarek)

Že 10 let pa Turistična agencija ONA ekskluzivno ponuja letovanja in izlete v Črno goro. Od 15.junija do 15.septembra vam zagotovijo tudi avtobusni prevoz na letovanje v Črno goro in nazaj, kar je dobrodošla ponudba v izogib napornim lastnim prevozom do izbranega letovišča.
Turistična agencija ONA ima v svoji ponudbi tudi različne izlete v Črno goro, med katerimi sta najbolj atraktivna „Rafting po reki Tari“ in „Vzpon na Durmitor“.

Radenko Miličič, unv.dipl.ing.prometa; s.p.: TA ONA je specializirana za ponudbo letovanj in izletov v Črni gori (Foto: Karolina Putarek)

TA ONA letos praznuje 20 let delovanja (Foto: Karolina Putarek)