Najprej bomo poročali s seje Občinskega sveta, sledili bodo utrinki s proslave ob Dnevu državnosti v Ormožu in s selitve Glasbene šole v prostore grajske pristave. Nato se odpravljamo v Ivanjkovce, kjer je potekala posebna slovesnost ob zaključku izgradnje OŠO. Tudi na tiskovni konferenci ansambla Prepih, ki se pripravlja na 1.festival kvintetov smo bili zraven; pa na tekmovanju mladih modelarjev na OŠ Velika Nedelja.
Sledijo utrinki z zaključne proslave na OŠ Miklavž pri Ormožu in s piknika, ki si ga je pripravil oddelek OŠ Stanka Vraza. Nato bo še prispevek z Ivanjske nedelje na Humu in prispevek o pravilnem izobešanju zastav.
Med športnimi dogodki smo se ustavili na tekmovanju v strelanju na glinaste golobe, ki je potekalo v okviru 47.krajevnega praznika KS Miklavž pri Ormožu, na otvoritvi odbojkarskega igrišča, prav tako v Miklavžu pri Ormožu in na 8.ormoškem uličnime teku.

Oddaja bo na sporedu KTV Ormož:
četrtek ob 21.00
petek ob 10.00 in 16.00
sobota, nedelja ob 18.00

nedelja ob 13.40 na programu TELE M.

Oddajo pa si lahko ogledate tudi na YouTubu.

UTRINKI z oddaje:

Na 90-letnici PGD Miklavž pri Ormožu ( Foto: Karolina Putarek)

Nataša Žalar, članica Ljudske godbe Ivanjkovci na nastopu ob 90-letnici PGD Miklavž ( Foto: Karolina Putarek)

Zbornik ob 90-letnici PGD Miklavž pri Ormožu ( Foto: Karolina Putarek)

V mimohodu ob 90 letnici PGD Miklavž pri Ormožu se je znašla tudi brizgalna iz leta 1911 Foto: Karolina Putarek

Branko Šumenjak - podžupan občine Ormož čestita Boštjanu Kosajnču - predsedniku PGD Miklavž ob prevzemu novega gasilskega vozila GVC 16/25 Foto: Karolina Putarek

Novo gasilsko vozilo, vredno 231.000 EUR je za PGD Miklavž pri Ormožu velika pridobitev ( Foto:Karolina Putarek)