Občinski odbor Slovenske ljudske stranke, je minulo soboto sklical letni zbor, kjer so zbrani ugotavljali, da so člani vse manj aktivni, in da odkar stranke ni več v parlamentu, je upadlo tudi medijsko zanimanje zanjo. Tako, da so ukrepi nujni, so sklenili na zboru.
Slovenska ljudska stranka je stranka z najdaljšo zgodovino med vsemi političnimi strankami v Sloveniji, je pravna naslednica zgodovinske SLS, ki je bila prva ustanovljena demokratična politična stranka po 2. svetovni vojni v Sloveniji, sploh pa je članica družine evropskih ljudskih strank, je uvodoma povedal predsednik Občinskega odbora Emil Trstenjak, in spomnil na lanskoletne volitve, ki so za SLS bile veliko razočaranje.
Med zbranimi na letnem zboru je bil tudi častni član oziroma starosta stranke Stanko Čurin – včasih gonilna sila Občinskega odbora Slovenske ljudske stranke, bil vedno zagovornik poštenega dela, zdravega duha in zdrave kmečke pameti, kar je bil ves čas tudi moto stranke. Tudi tokrat se je vključil v razpravo in članom svetoval, naj se več družijo, naj se pogovarjajo in ukrepajo, dokler je še čas.

Nedavno je stranka imela svoj kongres, kjer so sprejeli nov statut in posodobili program stranke.
V stranki je še vedno veliko pozitivne energije in dobrega ozračja, je pokazal kongres, pa je povedal podpredsenik Regijskega odbora in podpredsednik Občinskega odbora Mirko Kosi, ki je na sobotnem zboru članov imel vlogo predsednika delovnega predsedstva. Kosi poudarja, da je v stranki NUJNO aktivirati mlade oziroma mlajše člane, le tako bo stranka obstala.
Sicer pa so si v SLSu enotni, da je ljudem je treba zagotoviti delo, predvsem mladim, le tako bodo zaslužili in si ustvarili svoje družine. Za SLS – kot sredinsko desno stranko je trenutno najpomembnejše, kako bodo mladi prišli do zaposlitve in ali jih bomo primerno izobrazili za zaposlitvene poklice. Slovenija potrebuje zdravo in močno gospodarstvo z dodano vrednostjo, da bomo lahko nemoteno pokrivali družbene dejavnosti. Če mladi generaciji ne damo možnosti za zaposlitev in osebni razvoj, lahko izgubimo celo generacijo. Največja napaka je, če država otežuje razvoj z napačno davčno politiko in če ni nobene vizije, je bilo slišati v soboto. In pa zaključek: Da je treba začeti od temeljev in primerno aktivirati Krajevne odbore Slovenske ljudske stranke, kjer se ljudstvo pravzaprav začne.

Levitra prices, buy levitra online – Online pill store, big discounts.. Package
Cialis for sale – buy cialis online from an official certified pharmacy, OVERNIGHT Shipping. Fast worldwide delivery, cheap prices, secure and anonimous.
Best Prices For All Customers! buy dapoxetine With Paypal . Free Delivery, Dapoxetine Tablets Price India.