Pripravil: Boris Vukan

V soboto, 7. marca 2015 smo se zbrali na Zboru veteranov OZVVS Ormož v kulturnem domu v Miklavžu pri Ormožu, pregledali opravljeno delo in sprejeli načrte za leto 2015. Zbor je sprejel predsednikovo poročilo v katerem je bilo poudarjeno, da je opravljeno izjemno obsežno delo za kar gre zasluga marljivim članom vodsva OZVVS in aktivnim članom na terenu ter stabilnemu financiranju, ki zagotavljajo občine Ormož, Središče ob Dravi in Sveti Tomaž ter ZVVS.
Zbor je vodilo delovno predsedstvo: Anton Marčec, Miran Petek in Ivan Lukman.
Na zboru so podelili priznanja OZVVS Ormož za zavzeto sodelovanje z veteransko organizacijo in prizadevanje za ohranjanje spomina na vojno za Slovenijo: Alojzu Soku, Ernestu Plehu, Antonu Luskoviču in Krajevni skupnosti Kog.
Zbor so pozdravili: župan občine Ormož Alojz Sok, častni član OZVVS Ormož Dr Jurij Ferme, predsednik POZVVS VŠP Venčeslav Ogrinc, predsednik OZVVS Celje, predstavnik OZVVS Lenart in gospa Irena Braučič predsednica ZZB za vrednote NOV Ormož.
Zboru veteranov ob rob so organizatorji pripravili priložnostno foto razstavo o delu OZVVS Ormož v letu 2014, vsak udeleženec zbora pa je prejel letni Zbornik OZVVS Ormož.
Po zaključenem zboru so vse udeležence povabili na družabni večer, ki so ga okrrepili z veteransko malico.
Organizacijski odbor v sestavi: Tonček Murad, Ivan in Franc Puklavec, Zdravko Petek, Boris Vukan, Jože Bobnjar, Viktor Marinič in Marjana Bobnjar je zgledno opravil svojo nalogo in poskrbel za nemoteno delo zbora in za prijetno počutje udeležencev po zaključku uradnega dela.
Foto: B Vukan, L Fišer
z

z2

z3

z5

z6

z7

z8

z9

z10

z12

z13

z14

z15