Iz vsebine: Kot je znano, je Zdravstveni dom Ormož na javni spletni dražbi za 447.200 evrov odkupil sosednjo vilo. Po informacijah, ki smo jih zasledili v medijih in na družbenih omrežjih, pa je Zdravstveni dom ponudbeno ceno domnevno po nepotrebnem zvišal za kar 185.000 evrov. zaradi česar bi naj bila na Okrožno državno tožilstvo vložena tudi anonimka zaradi suma oškodovanja javnih sredstev. Za pojasnila v zvezi z dražbo si še posebej prizadeva Gibanje GRADIMO PRIHODNOST SKUPAJ. Z željo javnosti pojasniti situacijo, pa je direktorica Zdravstvenega doma Ormož Vlasta Zupanič Domajnko sklicala novinarsko konferenco:

2. V Veliki Nedelji pod značilno velikonedeljsko veduto, natančneje pod tamkajšnjo šolo, se odslej bohoti nov večstanovanjski objekt, ki ga ni moč prezreti. Kot pravi investitor, lastnik in direktor podjetja Gradbeništvo Kelenc Vlado Kelenc, iz Zamušanov, je v sodobnem objektu osem stanovanj različnih velikosti z lastnim balkonom oz. teraso, med temi na vrhu še posebej navdušuje luksuzno stanovanje s 50 kvadratnih metrov veliko teraso in prelepim razgledom (penthouse, kot radi rečemo).

3. V Gornji Radgoni je od 20.do 15.avgusta potekal jubilejni 60. kmetijsko-živilski sejem AGRA, ki je v Sloveniji še vedno vodilni sejem s področja kmetijstva, živilske industrije oz. celotnega prehranskega sektorja in gozdarstva. Sejem smo obiskali minulo sredo in se ustavili ob stojnicah Zadruge Kooperativa Kristal, Oljarne Središče ob Dravi in ob stojnici podjetja 4A družine Štefančič:

4. Po dopustih so oživele tudi nogometne zelenice. Ormožani so se v uvodni tekmi 1. kroga letošnje izdaje 1. razreda Ptujske MNZ Lige pomerili z ekipo »Makole Bar Miha«. Tekma se je končala z rezultatom 4:1 za Ormož: