Iz vsebine:

Občina Sveti Tomaž, je ob zaključku projekta SPODBUJANJE PONUDNIKOV ZA PRIDOBITEV PRAVICE DO UPORABE KOLEKTIVNE BLAGOVNE ZNAMKE JERUZALEM SLOVENIJA sklicala novinarsko konferenco, kjer so predstavili dosežke oziroma aktivnosti, ki so jih v okviru projekta izvajali. Gre za pomemben projekt, ki so ga skupaj izvajale občine Sveti Tomaž, Središče ob Dravi in Ormož:

  1. Tudi Občinski odbor Nova Slovenija Ormož je že predstavil svoje kandidate za Občinski svet in Krajevne svete, ter svoj program za novo mandatno obdobje. Tudi sami želijo aktivno sooblikovati politiko občine:

 

  1. V sredo, minuli teden, je bila uradna otvoritev rekonstruirane in nadgrajene čistilne naprave, ki sicer poskusno deluje že od meseca aprila letošnjega leta. Gre za še eno veliko pridobitev v občini, vredno blizu 3 in pol miljone:
  2. Občini Ormož in Središče ob Dravi sta se združili v projektu, Celovita energetska sanacija javnih objektov v lasti občin: Dom kulture Ormož, ter Dvorana Sokolana in telovadnica osnovne šole v Središču ob Dravi. V minulih dneh so že potekale otvoritve energetsko saniranih objektov. In – slovesno je bilo tudi v Središču ob Dravi.

 

  1. Minuli petek je v Beli dvorani Grajske pristave bila otvoritev del Regijske tematske razstave z naslovom DIALOGI NEKEGA JUTRA, kjer z svojimi deli sodelujejo slikarji Območnih enot Javnega sklada za kulturne dejavnosti Republike Slovenije Ormož, Ptuj, Lenart in Slovenska Bistrica. Razstava pomeni novo poslastico za ljubitelje likovne umetnosti: