IZ VSEBINE:
Mesec november bo najbrž eden pestrejših to leto. Razen Martinovanja in vsega, kar običajno prinaša, ga bodo letos zaznamovale tudi lokalne volitve. Stranke že hitijo predstavljati svoje kandidate za občinski svet in krajevne svete. Svoje je tako predstavil tudi Občinski odbor Nova Slovenija – Krščanski demokrati Ormož:

2. Svoje kandidate za Občinski svet in Krajevne sveta pa je predstavil tudi Občinski odbor stranke KONKRETNO z nekdanjo poslanko Mojco Žnidarič na čelu:
3. Minuli dnevi so minili v znamenju spomina na mrtve in morda v zavedanju, da smo minljivi in da čas nosi s seboj vrsto spominov, tudi tistih, ki so življenja izgubili v boju za domovino. Tem je bila namenjena komemoracija ob spomeniku žrtvam 2.svetovne vojne pred gradom:

4. Minuli četrtek popoldne je bila otvoritev razširjene 12,5 hektarjev velike« komunalno opremljene EKONOMSKO POSLOVNE CONE ORMOŽ.« Gradbena dela na območju ekonomsko poslovne cone Ormož so bila opravljena v dobrem letu, danes pa v coni že deluje ali gradi 17 podjetnikov. Glede na povpraševanje občina resno razmišlja ekonomsko poslovno cono na tem območju razširiti še za 4 do 5 hektarjev:

5. Za konec pa še k nogometu: Ljubiteljem nogometa je najbrž že znano, da so ORMOŽANI zmagovalci jesenskega kroga v PRVEM razredu MNZ Ptuj 2022/23. Odigrali so devet tekem, in vseh devet zmagali. Zadnjo tekmo so na domačem terenu odigrali z Hajdošami in zmagali s 6 proti 1: