Iz vsebine:

1. Ormoški Občinski svet se je konec februarja sestal na svoji ČETRTI redni seji. Kot običajno se seja zaključi s vprašanji in pobudami svetnikov. Izpostavljamo vprašanje svetnika Damjana Rajha v zvezi z obnovo Svetinjske šole in pobudo doktorja Simona Kolmaniča v zvezi z obnovo ormoškega hotela:

2. Knjižnica Franca Ksavra Meška Ormož je minuli teden razveselila s predavanjem arhivarke in zgodovinarke Marije Hernja Masten, na temo pestre zgodovine Ormoža. Predavanje je bilo posvečeno 750 letnici prve pisne omembe Ormoža, ki jo slavimo letos:

3. Območna enota JSKD ORMOŽ je v tem tednu pripravila srečanje mladinskih gledaliških skupin, ki ga naslavljajo IGRAJMO SE GLEDALIŠČE. Nastopile so 4 šolske gledališke skupine:

4. Obiskali smo Center za krepitev zdravja, ki deluje znotraj Zdravstvenega doma Ormož. Center za krepitev zdravja je namenjen vsem, ki morda želijo spremeniti svoje življenjske navade povezane z zdravjem in zato potrebujejo nekaj spodbude. Prispevek pa predstavlja dobrodošel namig…