1. Ob svetovnem dnevu učiteljev je Aktiv ravnateljev občin Ormož, Središče ob Dravi in Sveti Tomaž že enajstič zapored pripravil svečanost, na kateri so podelili priznanja, plakete in nagrado poimenovano po slovenskem pedagogu, rojaku – doma iz Središča ob Dravi, doktorju Karlu Ozvaldu in tako obeležili dolgoleten trud zaposlenih v vzgoji in izobraževanju:
  2. Meseca maja so v Miklavžu pri Ormožu začeli težko pričakovano dozidavo in obnovo več kot štiri desetletja stare dotrajane vrtčevske stavbe. Dela potekajo po načrtu in bodo najbrž zaključena še nekoliko pred rokom, torej pred junijem prihodnje leto. Malčki so trenutno nameščeni v šolski telovadnici, že ta teden pa se selijo v prilagojen kulturni dom:
  3. Minuli petek so v Centru starejših občanov Ormožu pripravili tradicionalno prireditev POZDRAV JESENI. Letos je bila to že 22-ta prireditev po vrsti. Sončno popoldne je tako na dvorišče doma zvabilo stanovalce, zaposlene in številne obiskovalce:
  4. Sedaj pa k športu: Rokometaši v 1. B ligi so odigrali tekme 5. kroga. Naš predstavnik Velika Nedelja je na domačem terenu težje,  kot kaže končen rezultat 28 : 23,   premagal primorskega predstavnika iz Hrpelj:
  5. V Športnem parku Mestna graba je bila odigrana tekma 6. kroga ptujske Superlige. Ormožani so odlično vstopili v sezono in so pričakovali zmago nad Stojnci. A so žilavi gostje po napeti tekmi domov odnesli cel plen…