Oddajo začenjamo s prispevkom s podpisa Dogovora o ustanovitvi strokovno posvetovalnega organa za pomoč Občini Ormož na področju gospodarstva. Dogovor morda predstavlja »nov veter« v smeri razvoja gospodarstva tod okrog…

Društvo ljubiteljev konj KOČIJAŽ Loperšice in občina Ormož sta združila moči in minulo nedeljo skupaj pripravila blagoslov konj in blagoslov oziroma uradno otvoritev obnovljene šolske zgradbe na Humu:

Na osnovni šoli Ormož imajo odslej obnovljeno kuhinjo in jedilnico. Obnova je občino Ormož stala 480 tisoč evrov. Glede na pomembno pridobitev so na šoli pripravili svečan otvoritveni program:

16.novembra smo obeležili DAN SLOVENSKE HRANE. Tradicionalni slovenski zajtrk so pripravili tudi na OŠ ORMOŽ. Letos se šolarjem na zajtrku pridružila tudi ministrica za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano doktorica Aleksandra Pivec:

Vedno smo veseli, ko se KDO izmed domačinom lahko pohvali s posebnim dosežkom. Tako smo ponosni tudi na mladega vsestranskega ormoškega umetnika DENISA ŽURANA, ki je izdal svojo prvo pesniško zbirko. Predstavitev je pripravil v knjižnici »Franca Ksavra Meška«:

V športnem delu oddaje bo beseda tekla o aktivnostih strelcev; gotovo pa bo zanimiva tudi reportaža o delu in življenju našega rokometaša Marka Bezjaka – Bezota v dalnjem Magdeburgu…