IZ VSEBINE:
Ormoška obrtno-podjetniška zbornica letos praznuje 50.let delovanja. Slovesnost ob jubileju je bila združena z osrednjo proslavo ob krajevnem prazniku KS ORMOŽ. Slavnostni govornik je bil Branko Meh – predsednik Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije.

2. Krajevni praznik KS ORMOŽ je med številnimi prireditvami prinesel tudi domoznanski večer na temo »Obrtništvo nekoč, danes jutri«. Dogodek je minuli četrtek potekal v ormoški knjižnici:

3. Med dobitniki letošnjih priznanj Krajevne skupnosti Ormož je bila tudi upokojena knjižnilarka, danes 92 letna NEŽKA VAUPOTIČ. Predstavniki Krajevne skupnosti so ji priznanje izročili v Grošljevi vili, kjer Vaupotičeva danes stanuje:

4. V času krajevnega praznika pa so zaslužnim podelili tudi priznanja za lepo urejena okolja. Priznanje je prejel tudi Oddelek za upravljanje z občinskim premoženjem, kar – kot boste videli – ni slučajno:
4. Gimnazija Ormož v tekočem šolskem letu izvaja projekt »Z ustvarjalnostjo in inovativnostjo do podjetnosti«, ki bi dijakom naj odprl vrata v svet podjetništva. Prva aktivnost je bila okrogla miza, za katero je sedlo nekaj ormoških podjetnikov, ki so predstavili svoje dejavnosti:
5. Ljudska univerza Ormož letos praznuje 60 let delovanja. V čast jubileju so minuli petek v grajskem parku pripravili DRUŽINSKI PIKNIK, ki je ponujal od izmenjevalnice oblačil, plošč in knjig… do napihljivi igral, ustvarjalne delavnice, brezplačne palačinke, odprti mikrofon, jogo za otroke, športni poligon, lutkovno predstavo in celo družinski TRIVIA kviz:
6. ŠPORTNI del oddaje prinaša prispevek s futsal tekme med Tomažem in Silikom, ki je v okviru PRVE Slovenske futsal lige, bila odigrana v Ljutomeru: