Iz vsebine:
V 931. oddaji UTRIP ORMOŽA se najprej predstavljamo projekt MOBILNI DOM. Gre za projekt, ki ga v Ormožu od 1.julija skupaj izvajajo socialno podjetje Z-eniac, Zdravstveni Dom in Ljudska univerza. Projekt je namenjen izboljšanju kvalitete življenja starejšim, saj ponuja poučna popotovanja z avtodomom, so izvajalci povedali na tiskovni konferenci minuli ponedeljek:

2. Nosilna tematika letošnjega meseca varstva pred požari je namenjena požarni varnosti v prostem času. V skrbi za varnost občanov, so več na to temo povedali tudi gasilci GZ ORMOŽ:

3. Središka Oljarna je letos ostala brez svoje največje prireditve DNEVA BUČ. V smislu promocije pa v teku leta poteka priprava filma, ki nosi naslov OD POLJA DO OLJA. Končna faza je polnjenje steklenic z dišečim oljem in pot do potrošnikov:

4. V prvih dneh meseca oktobra je ormoška enota Javnega sklada za kulturne dejavnosti v sodelovanju s Pokrajinskim muzejem Ptuj Ormož – enota Ormož v Beli dvorani grajske pristave na ogled postavila dela, ki so nastala na letošnji likovno-literarni koloniji na Maleku. Razstava predstavlja že petič po vrsti tudi RASTOČE KNJIGE v Ormožu. Odprtje razstave je bilo na terasi knjižnice Franca Ksavra Meška Ormož:

5. Prva slovenska futsal liga je tokrat v 6.krogu ponudila 4 od petih tekem. Na vseh štirih odigranih tekmah so ljubitelji futsala lahko videli nekaj odličnih predstav in imenitnih zadedkov:

6. Med tem, ko je članska ekipa Jeruzalema v Velenju doživela v svoj tretji prvenstveni poraz, pa v prvi mladinski ligi s samimi zmagami blestijo mladinci Jeruzalema: