Društvo kmečkih žena je letos presenetilo z Adventno razstavo, ki na ogled prinaša vrsto prelepih izdelkov, ki običajno krasijo adventni čas po domovih. Razstava je na ogled ob petkih v prostorih nekdanje blagovnice Tima v centru Ormoža:

Znano je, da Društvo ormoških kmečkih žena v sodelovanju s Kmetijsko svetovalno službo Ormož v času Martinovanja pripravi razstavo »Pridnih rok«. Gre za bogato razstavo, ki si jo z navdušenjem vsako leto ogleda vse več obiskovalcev. Letos pa je Društvo kmečkih žena razveselilo še z Adventno razstavo, ki je ob petkih dopoldne na ogled v prostorih nekdanje blagovnice Tima. Razstava je nastala na pobudo veščih domačink, ko so se srečevale na delavnicah adventnih venčkov.

Težko je opisati, kaj vse se lahko vidi na razstavi, ki v bistvu prinaša vso toplino pristne gospodinje s polno domišljije in spretnih rok. Pripravile pa so tudi kotiček, ki spominja na neke davne čase, ko je svet bil še veliko bolj preprost..
Še je čas, da razstavo obiščete. Na ogled bo še v petek 13.in v petek 20.decembra od 8.do 12.ure. Verjeti je, da vas bo očarala, in da boste našli kaj malega zase kar vam bo še polepšalo praznični dom.