ATLETIKA:
Zbor članov AK Ormož

Člani Atletskega kluba Ormož so se minulo soboto sestali na zboru članov, katerega se je udeležilo 47 članov. Med gosti je bil prisoten tudi podžupan Mirko Novak. Klub trenutno šteje 99 članov, aktivno pa deluje že vse od februarja 2002. V klubu so ponosni na svoje aktivne člane, ki so se tudi minulo leto udeležili številnih atletskih tekmovanj doma in v tujini. Predsednik Ivan Golob, ki svojo funkcijo opravlja že 14 let, je povedal, da je za atletskim klubom najuspešnejše leto. Vzrok sta osvojeno drugo in tretje mesto na DP v Radencih v teku na 21 km. Državni podprvak je postal Danilo Magdič, bron je osvojil Blaž Orešnik.
Na minulem zboru članov so si v klubu zastavili program v enakem obsegu, kot so ga izpeljali lansko leto. S tem, da so dovzetni za vse nove ideje, pa tudi novih članov bodo še kako veseli, je še dodal predsednik Ivan Golob.
Zbor članov je obsegal šest točk dnevnega reda, določena sta tudi termina ormoškega maratona in uličnega teka. Petnajsti ormoški maraton bo na sporedu 24. aprila, trinajsti ulični tek pa 24. junija. Znana sta tudi termina Cooperjevega testa. Prvi test bo na sporedu 18. marca, drugi 16. septembra.

Od leve Damir Žinko, Marko Bratuša, Bojan Vozlič, Marko Dogša, Danilo Magdič na 37. POSOŠKEM MARATONU CITTA DI GORIZIA 2015 v Italiji.

Od leve Damir Žinko, Marko Bratuša, Bojan Vozlič, Marko Dogša, Danilo Magdič na 37. POSOŠKEM MARATONU CITTA DI GORIZIA 2015 v Italiji.