BODYBUILDING
Renko in Zidarič znova pri vrhu

Mariborska dvorana Tabor je gostila mednarodno tekmovanje Maxximum open v kategorijah Bikini, Fitness in Bodybuilding. Tekmovanja, kjer so številni gledalci lahko uživali ob pogledih na lepo oblikovane postave, se je udeležilo več kot 150 tekmovalk in tekmovalcev iz 8 držav. Sodelujoči so pihajali iz Slovenije, Avstrije, Madžarske, Hrvaške, Srbije, Bosne in Hercegovine, Makedonije in Italije. Tekmovanja sta se udeležila tudi “stara mačka” Ptujčan Boštjan Renko in Ormožan Marko Zidarič, ki se v preteklosti lahko pohvalita z izjemnimi dosežki na svetovni ravni. Renko je v Mariboru najprej ugnal vso konkurenco v svoji kategoriji Bodybuilding classic nad 180 cm, nato pa še v kategoriji Bodybuilding classic slavil v absolutni konkurenci. Ptujčan je bil uspešen tudi v kategoriji Bodybuilding nad 90 kg, kjer je osvojil 1. mesto. Vso delo in trud pa je poplačal še z zmago v absolutni konkurenci kategorije Bodybuilding nad 90 kg. Zidarič je v Mariboru v novi vse bolj popularni disciplini Fitness Physique – kratke hlače (tekmovalci nastopajo v kratkih kopalnih hlačah, ocenjuje pa se celoten izgled tekmovalca od frizure do kopalk) izmed 26 nastopajočih osvojil odlično 4. mesto in napovedal, da se počasi vrača v staro formo De realiteit is echter dat geen enkel systeem ooit bewezen heeft het roulette huisvoordeel te verslaan en doorlopend winst op te leveren. in pričakuje vrnitev na sam vrh.

Renko in Zidarič sta se pred kratkim udeležila tekmovanja na Dunaju, kjer je Renko v kategoriji Bodybuilding nad 95 kg osvojil 2. mesto, Zidarič pa v kategoriji Fitness Physique – kratke hlače zasedel 5. mesto.

Boštjan Renko je slavil v Mariboru.

Boštjan Renko je slavil v Mariboru.

Pred nekaj dnevi se je Renko vrnil iz Madrida v Španiji, kjer je potekalo tekmovanje pod imenom Arnold Classic Europe. Gre za eno od najprestižnejših tekmovanj, kjer je tekmovalo več kot 800 tekmovalcev v različnih kategorijah: ” Osvojil sem 4. mesto v kategoriji Bodybuilding classic nad 180 cm. V moji konkurenci je nastopilo 26 tekmovalcev iz različnih držav. Uvrstil sem se v finale med prvih šest, nato pa končal tik za zmagovito trojko. Med slovenskimi tekmovalci sem dosegel najvišjo uvrstitev tako, da sem zelo zadovoljen. Na tekmi je bil prisoten tudi Arnold Schwarzenegger. V Madridu je potekala tudi profesionalna tekma Arnold Classic na kateri so nastopili najboljši bodybuilderji na svetu”, je zadovoljen ter utrujen po napornih tekmah povedal Boštjan Renko.

Marko Zidarič nastopa v vse bolj priljubljeni kategoriji Fitness Physique - kratke hlače (tekmovalci nastopajo v kratkih kopalnih hlačah, ocenjuje pa se celoten izgled tekmovalca od frizure do kopalk).

Marko Zidarič nastopa v vse bolj priljubljeni kategoriji Fitness Physique – kratke hlače (tekmovalci nastopajo v kratkih kopalnih hlačah, ocenjuje pa se celoten izgled tekmovalca od frizure do kopalk).