BORILNE VEŠČINE:
1. turnir za DP v kikboksu – semi, light, low kick, glasbene forme
V soboto 12.2.2011 je v Zagorju v organizaciji Kickboksing zveze Slovenije in kluba borilnih veščin Pon Do Kwan Zagorje, potekal prvi turnir za Državno prvenstvo v Kikboksu discipline – semi contact, light contact, low kick in glasbene forme, katerega se je udeležilo devet tekmovalcev in tekmovalk iz Kluba borilnih veščin Ormož in sodnica Tončka Kaluža. Na tekmovanju so sodelovali tekmovalci iz 23. slovenskih klubov. Pod vodstvom trenerjev Milana in Danila Korotaja so bili doseženi naslednji odlični rezultati:

V disciplini semi contact je med dečki do 135 cm prvič tekmoval Lan Kokol in dosegel 3.mesto. Prav tako se je prvič na blazinah pomerila Neža Andromako, ki je v kategoriji deklice nad 135 cm premagala konkurenco in dosegla 1.mesto. Med mlajšimi kadeti se je odlično odrezal Rok Tomažič, saj je v kategorijah mlajši kadeti do 37 kg in do 42 kg dosegel 1. mesto.

V kategoriji starejši kadeti do 42 kg sta se v finalu disciplin semi in light contact pomerila člana Kluba borilnih veščin Ormož, v katerih je obakrat bil uspešnejši Matjaž Pleh, ki je tako dosegel dve 1.mesti, Dejan Kociper pa dve 2.mesti. Žan Tomažič se je odlično boril v kategoriji starejši kadeti do 52 kg. V disciplini semi contact je dosegel 3.mesto v disciplini light contact pa 1.mesto.

V kategoriji člani do 79 kg je Florjan Kuharič v disciplini semi contact dosegel 3.mesto, v disciplini light contact pa 8.-13.mesto.

Med dekleti se je v disciplini semi contact, kategoriji starejše kadetinje do 55 kg uspešno borila Maruša Zlatnik in dosegla 3. mesto. Med mladinkami do 55 kg je ponovno blestela Nuša Štefančič in dosegla 1.mesti v disciplinah semi in light contact.