BORILNE VEŠČINE:
Evropsko mladinsko prvenstvo v kickboxu Poljska 2013

V času od 15. – 21. septembra se na Poljskem v mestu Krynica – Zdroj odvija Evropsko mladinsko prvenstvo v kickboxu. Slovensko reprezentanco zastopa 40 tekmovalcev, od tega štirje iz Kluba borilnih veščin Ormož, pod vodstvom trenerja Danilo Korotaja. Na samo evropsko prvenstvo je prijavljeno 1520 tekmovalcev iz 32 držav.
Tekmovalci so v ponedeljek 16. septembra že opravili kontrolno tehtanje, danes v torek 17. septembra se pričnejo že prve kvalifikacijske borbe v posameznih kategorijah in disciplinah.
Tako se bodo ormoški tekmovalci Žan Tomažič, Dejan Kociper, Matjaž Pleh, ter Rok Tomažič že danes pomerili s svojimi nasprotniki v disciplinah semi in light kontakt.

Prvi dan (torek 17. septembra) Evropskega mladinskega prvenstva v kickboksu na Poljskem se bosta borila Dejan Kociper in Rok Tomažič v disciplinah point fighting in light kontakt.
Tako bo Rok Tomažič danes nastopal v obeh disciplinah v osmini finala v kategoriji do 52 kg, Dejan Kociper atoledo pa se bo danes boril pravtako v osmini finala samo v point fightingu v kategoriji do 57 kg. Tekmovalca Pleh Matjaž in Žan Tomažič pa sta v svojih kategorijah v prvem kolu prosta in ju čaka nastop jutri.

Na Poljskem poteka mladinsko evropsko prvenstvo v kickboxu. Na njem sodelujejo štirje Ormožani. Držimo pesti za nove medalje!

Na Poljskem poteka mladinsko evropsko prvenstvo v kickboxu. Na njem sodelujejo štirje Ormožani. Držimo pesti za nove medalje!