Na zaključnem turnirju za DP Slovenije v Novi Gorici trije državni prvaki iz Ormoža
V soboto 13. aprila 2013 je v športni dvorani Balon v Novi Gorici potekal finalni turnir za državno prvenstvo v kickboxingu, v disciplinah light contact, kick light in K1-r, ki ga je organizirala Kickboxing zveze Slovenije in Yaksha Combat Team Vogrsko. Na tekmovanju je sodelovalo 160 tekmovalcev iz 22 klubov v kategorijah starejši kadeti, mladinci, člani in veterani.
Iz Kluba borilnih veščin Ormož so se tekmovanja udeležili 4. tekmovalci, trenerja Danilo in Milan Korotaj ter sodnica Tončka Kaluža.
Na turnirju so tekmovalci, v disciplini Light Contact (LC), dosegli naslednje uvrstitve:
Rok Tomažič starejši kadeti do 52 kg v LC; 1. mesto
Rok Tomažič starejši kadeti do 57 kg v LC; 1. mesto
Matjaž Pleh mladinci do 57 kg v LC; 2. mesto
Matjaž Pleh mladinci do 63 kg v LC; 3. mesto
Dejan Kociper mladinci do 57 kg LC; 1. mesto
Dejan Kociper mladinci do 63 kg LC; 2. mesto
Žan Tomažič mladinci do 63 kg LC; 1. mesto
Žan Tomažič mladinci do 69 kg LC; 1. mesto

Tekmovalci KBV Ormož se lahko pohvalijo s tremi naslovi državnih prvakov.

Dejan Kociper je osvojil naslov državnega prvaka v kategoriji mladincev do 57 kg in državnega podprvaka v kategoriji mladincev do 63 kg. Žan Tomažič je državni prvak v kategoriji mladincev do 63 kg in skupno tretji v kategoriji mladincev do 69 kg. V kategoriji starejših kadetov do 57 kg je državni prvak Rok Tomažič, za las pa mu je ušel naslov v kategoriji starejših kadetov do 52 kg in je skupno zasedel 2. mesto. Državni podprvak je v kategoriji mladincev do 57 kg tudi Matjaž Pleh, ki je v kategoriji mladincev do 63 kg zasedel skupno 3. mesto.

Naslednji zaključni turnir za državno prvenstvo v disciplinah Point Fighting, glasbenih formah in Low Kick bo 25. maja 2013 na Ptuju, kjer se bodo v borbah pomerili tudi najmlajši člani Kluba borilnih veščin iz Ormoža.