BORILNE VEŠČINE:
Zmagi za Nušo Štefančič in Žana Tomažiča

V soboto 6. 11. 2010 je v Zagorju ob Savi v organizaciji kluba Pon-Do-Kwan iz Zagorja, potekal 27. mednarodni odprti turnir v Kikboksu, Slovenia Open 2010, v disciplinah – semi contact, light contact in glasbenih formah. Na turnirju je sodelovalo 385 tekmovalcev in tekmovalk iz 53. klubov iz 9. držav. Turnirja se je udeležilo tudi pet tekmovalcev in mednarodna sodnica Tončka Kaluža iz Kluba borilnih veščin Ormož. Pod vodstvom trenerjev Milana in Danila Korotaja so bili doseženi naslednji odlični rezultati:

V disciplini semi contact je v kategoriji kadeti do 37 kg Dejan Kociper v hudi konkurenci dosegel odlično 2. mesto, Rok Tomažič pa 5.-8. mesto. V kategoriji kadeti do 42 kg je 5.-8. mesto dosegel Matjaž Pleh. Žan Tomažič se je odlično boril v kategoriji starejši kadeti do 52 kg in dosegel 1. mesto v disciplini light contact in 5.-8. mesto v disciplini semi contact.

Med mladinkami do 50 kg je blestela Nuša Štefančič in dosegla 1. mesti v disciplinah semi in light contact.

V mesecu decembru tekmovalce čaka še mednarodno tekmovanje Croatia Open Final Fight 2010 v Rijeki na Hrvaškem s katerim bodo tekmovalci KBV Ormož zaključili odlično tekmovalno sezono 2010.