BORILNE VEŠČINE:
Štiri medalje za mlade Ormožane!!!!

Iz svetovnega prvenstva WAKO v Kickboksu, ki je potekalo od 8. do 15. septembra 2012 v Bratislavi na Slovaškem so se vrnili člani slovenske reprezentance in člani KBV Ormož. Kar pet Ormožanov je zastopalo barve Slovenije: Nuša Štefannčič, Dejan Kociper, Rok Tomažič, Matjaž Pleh in Žan Tomažič. Mladi borci so se v naše malo mesto vrnili s štirimi medaljami. Najuspešnejša je bila Nuša Štefančič, saj je osvojila kar dve bronasti medalji in eno srebrno. In sicer srebrno v disciplini semi kontakt v kategoriji mladinke do 55 kg, bron pa v disciplini light contact in ekipnem tekmovanju v disciplini semi contact. Bronasto odličje je uspelo osvojiti tudi Dejanu Kocipru v disciplini light contact, kategoriji starejši kadeti do 42 kg.

Ormožani z trenerjem Danilom Korotajom.

To je ponovno izreden uspeh mladih ormoških športnikov, ki so v mesecu juniju letošnjega leta na tekmovanju za Svetovni pokal osvojili kar tri zlata odličja v svojih kategorijah.
Mladim športnikom in njihovim trenerjem ISKRENO ČESTITAMO.

Pogovor z dobitnikoma medalj si boste lahko ogledali v četrtkovi oddaji Utrip Ormoža.

Dejan Kociper, Nuša Štefančič, Danilo Korotaj (vsi KBV Ormož) in ponosni lastniki štirih novih medalj iz SP na Slovaškem