POROČILO Z ZBORA ČLANOV KLUBA BORILNIH VEŠČIN ORMOŽ

V petek 8. 4. 2016 so se člani Kluba borilnih veščin zbrali na rednem letnem zboru članov, ki je letos bil tudi volilni zbor. Pregledali so rezultate uspešne sezone in si postavili cilje za naprej. Zbora se je udeležilo 34 članov kluba.

V lanskem letu so člani kluba v državnem prvenstvu osvojili štiri naslove državnih prvakov in pet naslovov državnih podprvakov. Zelo ponosni so na podmladek, ki z generacijsko menjavo, saj so nekateri člani odšli na šolanje ali študij, uspešno nadaljujejo nastope v državnem in mednarodnem merilu. Dva mlada člana se udeležujeta tekmovanj tudi z državno reprezentanco. To sta Lan Kokol in Nejc Korotaj, ki je lani na kadetskem in mladinskem Evropskem prvenstvu v Španiji v mestu San Sebastjan, v svoji kategoriji discipline point fighting osvojil 2. mesto in postal vice prvak Evrope za leto 2015.

Po potrditvi poročil in podelitvi razrešnice staremu vodstvu, so člani izvolili novo vodstvo, ki bo v naslednjih štirih letih skrbelo za uspešno delovanje kluba. Predvsem bo potrebno, za uspešen razvoj in nemoteno delo, zagotoviti lasten vadbeni prostor, ki ga je klub že imel, a ga je pred leti s spletom okoliščin izgubil. Prav tako bo potrebno zagotoviti več finančnih sredstev preko sponzorjev in donatorjev, saj so udeležbe na tekmovanjih izven države, velik finančni zalogaj tako za klub kot tudi za starše, sredstva pridobljena preko razpisa občine pa ne zadoščajo za nemoteno delovanje kluba.

Po sprejemu novih članov in zaključku uradnega dela je sledilo druženje, kjer so si člani lahko ogledali tudi prezentacijo fotografij z vtisi iz tekmovanj.

Žan.Tin,Nejc,Lan,Dani,Milan