Policisti policijske postaje Ormož smo ob opravljanju rednih nalog, v času od 7. ure, dne
12. 4. 2016, do 7. ure, dne 13. 4. 2016, obravnavali naslednje pomembnejše dogodke:

TOREK 12. 4. 2016:

Ob 8:43 uri smo v naselju Trnovci obravnavali tatvino vrtnega traktorja kosilce, katerega je neznano storilec odtujil tekom noči iz dvorišča. Opravljen je bil ogled kraja, po vseh zbranih obvestilih pa bomo podali kazensko ovadbo na Okrožno državno tožilstvo na Ptuju.

Ob 9:19 uri smo bili na kraju prometne nesreče dogodek na lokalni cesti v naselju Vinski vrh. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je voznik osebnega avtomobila trčil v zajca in si poškodoval vozilo. Izdano je bilo obvestilo o odstopu od ogleda.

Ob 9:29 uri smo bili obveščeni o vlomu v svečomat na območju Ormožu. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je neznani storilec v zadnjih desetih dnevih vlom v svečomat in odtujil denar. Opravljen je bil ogled kraja, po vseh zbranih obvestilih pa bomo podali kazensko ovadbo na Okrožno državno tožilstvo na Ptuju.

Ob 10:38 uro smo bili obveščeno o ugrizu psa v Ormožu. Po zbiranju obvestil je bilo ugotovljeno, da je znani pes na območju parka v jutranjih urah ugriznil moškega, kateri je zadobil lahko telesno poškodbo. Opravljeni so bili razgovori s vpletenimi, zoper lastnico psa pa bomo uvedli hitri postopek zaradi prekrška.

Napoved aktivnosti za sredo, dne 13. 4. 2016:

– Opravljali bomo splošne naloge iz javne varnosti,
– Poostren nadzor nad vozniki motornih koles na območju policijske uprave.

PRIPRAVILA:
Jožef Magdič, policist I
in Edvard Cvetko, komandir

NASLOVNA FOTOGRAFIJA JE SIMBOLNA!