V športni dvorani OŠ Sveti Tomaž je včeraj popoldne potekalo območno srečanje otroških pevskih zborov, ki ga organizira JSKD OI ORMOŽ v sodelovanju z OŠ SVETI TOMAŽ. V dveh delih je nastopilo 14 otroških pevskih zborov iz vrtcev in osnovnih šol Ormož, Sveti Tomaž in Središče ob Dravi. V prvem delu so nastopili otroški pevski zbori vrtca pri OŠ Sveti Tomaž, MURENČKI vrtca Velika Nedelja, MALE KAPLJICE iz vrtca Ormož, MINI OPZ OŠ Središče ob Dravi, ČEBELICE OŠ Stanka Vraza, MALI MUZIKANTI OŠ Ormož (na naslovni fotografiji) in OPZ OŠ Središče ob Dravi.
V drugem delu prireditve pa so nastopili: OPZ SMEŠKO OŠ Miklavž pri Ormožu – podružnica Kog, OPZ OŠ Velika Nedelja – podružnica Podgorci, OPZ SONCE OŠ Ivanjkovci, OPZ OŠ Sveti Tomaž, OPZ OŠ Velika Nedelja, OPZ TILEN OŠ Miklavž pri Ormožu in OPZ OŠ Ormož.

Zborom je prisluhnila strokovna spremljevalka MANJA GOŠNIK VOVK, ki pravi, da so se vsi zbori na nastope odlično pripravili, posebej pa so jo navdušil zborčki iz vrtcev. Kot je povedala, je pogrešala a capella petje, zbori so namreč vse pesmi zapeli ob spremljavi klavirja.

VEČ v oddaji UTRIP ORMOŽA, 12. marca 2020 ob 20.uri.