Občine Ormož, Središče ob Dravi in Sveti Tomaž  DANES v sredo, 13. marca 2024 ob 16.00 sklicujejo skupno izredno sejo Občinskega sveta Ormož, Občinskega sveta Občine Središče ob Dravi in Občinskega sveta Občine Sveti Tomaž, ki bo v Kulturnem domu Sokolana (Slovenska cesta 24, 2277 Središče ob Dravi).

 Župani občin so se za sklic izredne seje odločili zaradi nujnosti sprejetja stališč občin Ormož, Središče ob Dravi in Sveti Tomaž do organiziranja začasne izpostave azilnega doma v Središču ob Dravi in vzpostavitve satelitskih urgentnih centrov, saj ti dve področji pomembno vplivata na kakovost življenja prebivalcev občin Ormož, Središče ob Dravi in Sveti Tomaž. Obenem je izrednega pomena, da vsi trije občinski sveti zavzamejo jasna in skupna stališča.

Seja bo zaradi omejenega prostora v dvorani za javnost zaprta. Kljub temu bodo vsi zainteresirani lahko sejo spremljali V ŽIVO pred dvorano Sokolana, saj bo v sodelovanju s KTV Ormož zagotovljen prenos seje na veliko platno. Sejo pa si bo možno V ŽIVO ogledati tudi v programu KTV ORMOŽ in na FACEBOOKU Kabelska televizija Ormož od 16.ure naprej.  (Posnetek bo na sporedu v petek ob 20.uri in ponovitve v soboto ob 10.in 16.uri, ter v ponedeljek ob 10.45.uri)

 

Da bo zagotovljeno tudi aktivno sodelovanje občank in občanov, bo pred dvorano na voljo obrazec za vprašanja, na katera bodo podani odgovori takoj na seji.

Pred dvorano se bodo prav tako zbirali podpisi občank in občanov, z njimi pa boste lahko tudi sami izrazili podporo k stališčem občinskih svetov.