O državnozborskih volitvah, ki so zaznamovale minuli konec tedna je bilo že VSE povedano, tako se bomo mi lotili drugih, predvsem VESELIH tem. Najprej se odpravljamo med gasilce, ki so v nedeljo obeležili 43. dan gasilcev Gasilske zveze Ormož ter 60 let delovanja prostovoljnega gasilskega društva Bresnica. Slovesnost, ki so jo zaključili s prijetnim druženjem je potekala v šotoru ob vaško-gasilskem domu na Bresnici.
Potem se odpravljamo na festival Ormoško poletje 2014. V okviru katerega je letos bilo 21 različnih prireditev. 22. (zadnja) bo 08.avgusta, in v Ormož prinaša koncert Zlatka in optimistov, ter koncert skupine MANOUCHE. Spoznali pa smo glasbeno skupino NOREIA in se pogovarjali z vodjem skupine Anejem Ivanušem.
Na malem dvorišču ormoškega gradu smo v soboto doživeli kabaret z naslovom KISLA ŽUPA s prleškim kantavtorjem Tadejem Vesenjakom in prleškim poetom Markom Kočarjem. Dovolj za doživet Prleški večer, v besedi, glasbi, ob domačem kruhu, zablu in luku. Zalito s kupico vina.
Torej le še koncert za mlade, 8.avgusta in prireditve v okviru Ormoškega poletja bodo izzvenele. Organizatorji so z obiskom in potekom dogodkov zadovoljni.

Potem bo sledila še malo manj lepa tematika: Gre za odpadke, ki se včasih znajdejo tam, kjer mi ni mesto…. in
minute za ljubitelja športa. Med drugim boste izvedeli, da so v Nogometnem klubu zamenjali trenerja.

Oddajo si lahko ogledate na programu KTV ORMOŽ nocoj (četrtek) ob 21.00 uri. Ponovitve bodo jutri (petek) ob 10.00 in 16.00 uri ter v soboto ob 18.00 uri in v nedeljo 11.00 in ob 18.00 uri
Oddaja pa je na ogled tudi v okviru programov SIP TV in PeTV Ptuj ter TELE M v nedeljo ob 14.30 ure. In na tej spletni strani pod “oddaje”.