ROKOMET, mlajše selekcije:
Gostiteljem pripadel 9. velikonočni turnir Ormož 2011

Rokometni klub Jeruzalem iz Ormoža je že devetič bil organizator
velikonočnega turnirja, ki tradicionalno poteka na velikonočni ponedeljek. V močni mednarodni konkurenci je nastopilo 12 povabljenih
ekip iz Slovenije in Hrvaške, skupaj okrog 150 otrok. Letniki 2000 so
zaigrali na velikem igrišču, letniki 2002 pa so se pomerili v mini rokometu. Pri letnikih 2000 je nastopilo 8 ekip: Daruvar, RA Virovitica, Varteks Varaždin, Info Star Čakovec, SVIŠ Ivančna Gorica, Rudar Trbovlje, Radovljica in Jeruzalem Ormož. Ekipe so odigrale 16 tekem, kjer so sodniško nalogo na pohvalo vseh ekip opravili Alan Potočnjak, Neno Potočnjak, Aleš Mesarec, Silvo Kirič in Aljaž Kovačič.
Največ uspeha so poželi gostitelji, ki so v predtekmovanju ugnali Info
Star (10 : 9), Daruvar (13:12), Radovljico (14 : 12) in v velikem finalu z 12 : 6 trboveljski Rudar, ki je pred turnirjem veljal za velikega favorita. Za Ormožane so nastopili: Jaka Perc, Žan Firšt Šeruga, Teo Šulek, Tobi Torič, Gašper Hebar, Anže Notersberg, Niko Sovič, Blaž Zadravec, Aljoša Munda, Matej Vrankovečki, Primož Ozmec, Žan Ivanuša, Tadej Škrjanec, Aleš Žganjar in trenerja Iztok Luskovič ter Nejc Havlas. V malem finalu je Daruvar s 7 : 5 ugnal Virovitico in osvojil pokal za tretje mesto.

Pri letnikih 2002 so v mini rokometu sodelovale ekipe: Radovljica, Rudar Trbovlje, Dol Hrastnik in Jeruzalem, ki so zaigrale po dvokrožnem sistemu. Odigranih je bilo 12 tekem, kjer so nekateri fantje nasploh prvič nastopili na turnirju. Največ uspeha so v zelo izenačeni konkurenci poželi Jeruzalemčki pod vodstvom Tjaše Brumen in Mladena Grabovca. Ormožani so premagali Dol Hrastnik (18 : 6, 14 : 5), Radovljico (21 : 11) in Rudar (11 : 10), ter odigrali neodločeno z Radovljico (13 : 13) in doživeli poraz proti Trboveljčanom (11 : 12).
Drugo mesto je pripadlo Rudarju, tretje Radovljici in četrto Dol Hrastniku. Za Jeruzalem so igrali: Žiga Borko, Jure Lukman, Mihec Korpič Lesjak, Gašper Žižek Cvetko, Jaka Komloš, Maj Voršič. Najmlajše
ekipe Jeruzalema se bodo na zaključku sezone udeležile še turnirja Zasavje cup 2011 v mini rokometu.