Drugi krog volitev za župana se je v občini Ormož končal z zmago DANIJELA VRBNJAKA (SDS). 35-letni Danijel Vrbnjak bo tako na županskem stolčku zamenjal ALOJZA SOKA, ki je bil prvi mož občine Ormož kar tri mandate.

5384 (51,95%) volilnih upravičencev (od 10.364) v občini Ormož, kolikor jih je danes odšlo na volišča, je Vrbnjaku namenilo 607 glasov več. Kar pomeni 2965 oziroma 55,70% glasov za Danijela Vrbnjaka, 2358 oziroma 44,30% pa za Alojza Soka.

Po objavi rezultatov je Danijel Vrbnjak svoje volilke in volilce nagovoril na Kerenčičevem trgu. Novemu županu v čast pa je zaigrala tudi ormoška godba na pihala. Veselje se je potem nadaljevalo na Turistični kmetiji Puklavec v Zasavcih.

KDO JE DANIJEL VRBNJAK?

DANIJEL VRBNJAK z družino živi v Miklavžu pri Ormožu. Leta 2008 je diplomiral na Fakulteti za računalništvo in informatiko v Mariboru, marca 2010 je magistriral na Fakulteti za komercialne in poslovne vede v Celju. Leta 2008 se je zaposlil v podjetju Talum Kidričevo, kjer opravlja/je opravljal delo vodje podjetniškega pospeševalca.
Poleg službe se posveča še mnogim drugim dejavnostim v domačem kraju in občini Ormož. Je član občinskega sveta občine Ormož in član odbora za premoženje, finance in gospodarska vprašanja,predsednik OO SDS ORMOŽ; poleg tega pa predsednik domačega gasilskega društva (PGD Miklavž pri Ormožu). Poznamo pa ga tudi kot nekdanjega, zelo prizadevnega predsednika ŠD »Mladost« Miklavž pri Ormožu, saj ima šport še posebej rad. DANIJEL VRBNJAK je preprost, deloven in srčen človek, ki vsakemu rad priskoči na pomoč. Verjame, da ORMOŽ potrebuje novo pozitivno energijo in zaživi v vsej svoji lepoti.

UTRINKI z nocojšnjega srečanja z volilkami in volilci na Kerenčičevem trgu:

Več jutri zvečer, v ponedeljek, 3.decembra ob 20.uri na KTV ORMOŽ, vabljeni k ogledu!