Policisti Policijske postaje Ormož smo v času od 7. ure dne 21. 3. 2016 do 7. ure dne
22. 3. 2016 obravnavali naslednje pomembnejše dogodke:

PONEDELJEK 21. 3. 2016

Ob 10.00 uri je bil na policijski postaji sprejet zapisnik o sprejemu ustne kazenske ovadbe za kaznivo dejanje Kršitev temeljnih pravic delavcev. Po zbranih obvestilih in dokazih bo na Okrožno državno tožilstvo Ptuj podana kazenska ovadba.

Ob 11.30 uri smo na Hardeku obravnavali kaznivo dejanje tatvino goriva iz delovnega stroja. O zadevi bo na Okrožno državno tožilstvo Ptuj podano poročilo.

Ob 13.05. uri smo na Hardeku obravnavali poškodbo ograje objekta in sicer je neznani voznik neznanega tovornega vozila zaradi nepravilnega premika poškodoval ograjo objekta in s kraja odpeljal.

Ob 17.25 uri smo v Ormožu obravnavali poškodbo vozila na parkirnem prostoru. Udeležencema je bilo izdano obvestilo o odstopu od ogleda.

Ob 20:19 smo na regionalni cesti izven naselje Pavlovci obravnavali prometno nesrečo I. kategorije dogodek.

Ob 22:19 smo na lokalni cesti izven naselje Trnovci obravnavali prometno nesrečo I. kategorije dogodek, kjer je voznik osebnega avtomobila trčil v srno in si poškodoval vozilo.

Napoved aktivnosti za torek, dne 22. 3. 2016:
– Opravljali bomo naloge javne varnosti, prav pa tako bomo ob opravljanju rednih del in nalog opravljali tudi nadzor cestnega prometa.

PRIPRAVILA:
Mitja Tramšek, policist I
in Edvard Cvetko, komandir