Kulturno športni društvo Dobrava se pripravlja na premiero nove komedije v treh dejanjih “BOING BOING – STEVARDESE PRISTAJAJO”, avtorja Marca Camolettija.

Bernard (Miran Antolič) je arhitekt, ki ima kar tri ljubice, stevardese, ki letijo za različne letalske družbe in na različnih progah, zato ni nobene nevarnosti, da bi se kdaj vse tri srečale v njegovem stanovanju.
… dokler letalske družbe ne uvedejo hitrih boeingov, s čimer se Bernardov skrbno sestavljen urnik popolnoma poruši. Ko se Američanka Jane (Mojca Bauman Kralj), Nemka Judita (Danijela Čurin) in Francozinja Jacoueline(Jerica Žnidarič Juričinec) znajdejo v stanovanju, pa ga obišče še njegov stari prijatelj Robert(dr.Simon Kolmanič) in kaos je popoln, katastrofa pa neizbežna. Tudi služkinja Berta (Tamara Lukman) se odloči, da bo dala odpoved …
Kot svetovalec dobravskim igralcem se je znova izkazal Milivoj Zemljič, kot šepetalki pa Danica Hernja in Štefka Šoštarič, ki opravlja tudi naloge inspicientke in je predsednica KŠD DOBRAVA.

Na koncu igre pa se bodo igralcem na odru pridružili še člani Moškega pevskega zbora Dobrava, ki jih vodi Larisa Juvančič; tako, da bo predstava Dobravčanov znova prijeten dogodek.
PRVO predstava bo v petek, 06.06.2014 ob 19.30 uri, ponovitev pa naslednji dan, v soboto, 07.06.2014, tudi ob 19.30 uri. Obe v Domu kulture v Ormožu.DSC09196
DSC09197
Na sliki: (Z leve spodaj) Jerica Žnidaroč Juričinec; Mojca Bauman Kralj; Danijela Čurin, Milivoj Zemljič; Miran Antolič; Tamara Lukman; dr.Simon Kolmanič; in Štefka Šoštarič.