TOREK 27. 5. 2014:

Ob 8.36 uri je na policijski postaji občan prijavil tatvino orodja iz gospodarskega poslopja. Sprejet zapisnik o sprejemu predloga za pregon. Sledi zbiranje obvestil v zvezi ugotavljanja okoliščin in storilca.

Ob 18.16 uri smo bili iz centra za obveščanje Ptuj obveščeni o samomoru na območju Miklavža pri Ormožu. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je krajan hotel storiti samomor z obešanjem, vendar je od dejanja v zadnjem trenutku odstopil. Zaradi zdravstvenih težav mu je nato zastalo srce, vendar so ga krajani s pomočjo defibrilatorja ohranjali pri življenju do prihoda reševalnega vozila. Odpeljan je bil na zdravljenje. Sledi poročilo na ODT.

Ob 23.05 uri smo v G. Ključarovcih obravnavali prometno nesrečo z udeležbo divjadi.

SREDA 28. 5. 2014

Ob 5:13 uri smo opravili ogled poškodovanega tovornega vozila na MP Središče ob Dravi, katero je bilo udeleženo v prometni nesreči z materialno škodo na glavni cesti oz. relaciji Ptuj – Ormož. Dogodek bomo zaključili z uradnim zaznamkom, saj nam ni uspelo ugotoviti natančne lokacije nesreče. Morebitne očividce nesreče in ostale občane pa naprošamo, da nas obvestijo o podrobnostih dogodka, saj bi v danem primeru lahko prišlo do trčenja v obcestne objekte.

Ob 10:04 uri smo bili obveščeni o nabiranju prostovoljnih prispevkov v naselju Cerovec Stanka Vraza. Patrulja je na kraju ugotovila, da je imela oseba veljavno dovoljenje UE za območje celotne R Slovenije.

Napoved aktivnosti za četrtek dne 29. 5. 2014:

do 30. 5. 2014 potekajo aktivnosti v zvezi varnosti kolesarjev,
do 30. 5. 2014 potekajo aktivnosti za večjo varnost starejših občanov v cestnem prometu,
izvajali bomo meritve hitrosti z radarjem

PRIPRAVILI policisti PP ORMOŽ