Eurospin Slovenija zaključuje leto z uspešno bilanco svojih poslovnih enot: tri prenovljene trgovine v Lescah, Lenartu in Ajdovščini ter tri nove trgovine v Gornji Radgoni, Logatcu in Ormožu.

V Ormožu so trgovino odprli minuli četrtek. Graditi so jo začeli v poletnih mesecih, 16. decembra pa je že odprla svoja vrata in najbrž razveselila mnoge kupce, predvsem tiste, ki jim je asortiman Eurospinovh trgovin znan že od drugod.
Za Eurospinove trgovine je značilna prostornost, sodobna barvna shema in obilica naravne svetlobe – in takšna trgovina je zrasla tudi v Ormožu. Kupcem so vse dni v tednu, razen nedelje, na voljo veliki prihranki, izdelki, ki jih drugje ni mogoče najti, in pozorne ter prijazne storitve. Ena osrednjih prednosti blagovne znamke so lastne blagovne znamke, ki med kupci uživajo visok ugled, prepoznavnost in kakovost. Ker gre za italijanskega trgovca, se na policah najdejo prenekateri izdelki, ki pričajo o tradiciji italijanske kulinarike.
Družba Eurospin je sicer največji italijanski diskont z več kot 1.000 prodajnimi mesti v Italiji in Sloveniji. Družba je bila ustanovljena leta 1993 v Italiji, in v letih do danes ji je uspelo ustvariti obliko diskontne prodaje povsem prilagojeno zahtevam kupcev, ki iščejo kakovostne izdelke ob spoštovanju okusa in tradicije, pri čemer dajejo prostor tudi slovenskim izdelkom, da kar najbolj zadostijo tipičnim zahtevam glede na območja, kjer so prisotni.

Prodajni progam obsega večkot 2000 izdelkov in je enak v vseh trgovinah Eurospin v Sloveniji. Eurospin je na slovensko tržišče vstopil leta 2004 z ustanovitvijo družbe Eurospin Eko d.o.o.
Dobro zastavljeni cilji, preudarnost in trud, da bi ustregli svojim kupcem ter izpolnili njihove želje, so botrovali uspešni rasti podjetja, ki ima tako danes v Sloveniji 53 diskontnih trgovin in skoraj 400 zaposlenih.