V sredo zvečer je v Domu kulture bila osrednja proslava ob Dnevu državnosti, ki jo v Ormožu združimo z otvoritvijo festivala Ormoško poletje.
Po himni, ki so jo zapele JAZZ LADIES, je zbrane v Domu kulture pozdravil župan Alojz Sok in prazniku na pot, med drugim povedal: (PRISLUHNITE posnetku)

V nadaljevanju proslave so nastopile Jazz Ladies, nato pa sta nastopila Natalija in Božo (Barbara Krajnc Avdić in Gregor Geč), ki sta na svoj način “spregovorila” o bontonu v gledališču ali na predstavah. Na koncu pa odprla Festival Ormoško poletje 2015, v sklopu katerega so potem v nadaljevanju še enkrat nastopile članice vokalno instrumentalne skupine Jazz Ladies. Po slovesnosti je bila še pogostitev za vse.

Jazz Ladies ( Natalija Tumpej, vokal; Taja Božič, klavir; Nina Merkoci, saksofon; Nina Šilovinac, kontrabas in Nina Korošak Serčič, bobni )
DSCN1021

DSCN1022

DSCN1023
DSCN1024

Natalija in Božo (Barbara Krajnc Avdić in Gregor Geč)
DSCN1030

DSCN1031

Nocoj ob 20.uri pa vas na svoj koncert vabijo OKARINE. Koncert bo potekal v Beli dvorani Grajske pristave; nedelja pa ob 21.uri na Grajskem dvorišču prinaša “Ko ko komedijo”…