Policisti Policijske postaje Ormož so v času od 7. ure dne 21. 11. 2016 do 7. ure dne
22. 11. 2016 obravnavali naslednje pomembnejše dogodke:

PONEDELJEK 21. 11. 2016

Ob 10.30 uri smo v Ormožu obravnavali kaznivo dejanje tatvino goriva na bencinskem servisu v Ormožu. Po zbranih obvestilih in bo na Okrožno državno Ptuj podana kazenska ovadba.

Ob 13.32 uri smo v Ormožu obravnavali poškodbo vozila na parkirnem prostoru do katere je prišlo zaradi nepravilnega premika neznanega vozila, ki je trčil v parkiran os. avtomobil. Zadeva je zaključena z uradnim zaznamkom.

Ob 16.30 uri smo v Ormožu obravnavali poškodbo vozila na parkirnem prostoru do katere je prišlo zaradi nepravilnega premika neznanega vozila, ki je trčil v parkiran os. avtomobil. Zadeva je zaključena z uradnim zaznamkom.

Ob 21.00 uri smo bili napoteni v Ivanjkovce, kjer bi naj prišlo do spora med partnerjema. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je partner fizično napadel partnerko. V zbiranjem obvestil je bilo ugotovljeno da v družini že dalj časa traja fizično in psihično nasilje, zato je bilo kršitelju izrečen ukrep prepovedi približevanja. Zoper osumljenca kaznivega dejanja »Nasilja v družini« sledi kazenska ovadba na pristojno tožilstvo.

Napoved aktivnosti za torek dne 22. 11. 2016:

– Ob rednem delu bomo opravljali kontrolo prometa.

PRIPRAVILA:
Aleš Meško, policist I
in Edvard Cvetko, komandir