FUTSAL, finale U21, druga tekma:

Na vse ali nič

V nedeljo 12. aprila se bo z povratno tekmo velikega finala končalo državno prvenstvo v futsalu za mladince do 21 let. Dobili bomo odgovor na vprašanje ali Tomaž prvič ali Sevnica tretjič zapored. Namreč nasprotnik Petelinov se lahko pohvali z dvema zadnjima naslovoma državnega prvaka pri mladincih do 21 let. Tudi pred povratno tekmo so Sevničani v vlogi favorita, saj imajo prednost s prve tekme kar štirih zadetkov (6 : 2). Na prvem srečanju so Sevničani z zadetki večkrat izkoristili nezbranost Petelinov pred svojim golom. Varovanci Marjana Magdiča in Mateja Gajserja so namreč zadetke prejemali iz kotov, avtov in protinapadov, ki so se zgodili po napakah Tomaževih futsalerjev. Če bo ekipa uspela preprečiti takšne naivne in lahke zadetke bo možnosti za uspeh vsaj nekaj več. Da so Sevničani premagljivi so Petelini pokazali že v mesecu januarju, ko so pri Veliki Nedelji nasprotnika ugnali s 4 : 1. Tekma na Hardeku se bo pričela ob 16.00 uri.

Tomaž Picerija Ozmec PRVIČ ali Sevnica TRETJIČ? Finale U21, povratna tekma v nedeljo 12. 4. 2015 ob 16.00 uri na Hardeku.

Tomaž Picerija Ozmec PRVIČ ali Sevnica TRETJIČ? Finale U21, povratna tekma v nedeljo 12. 4. 2015 ob 16.00 uri na Hardeku.

Pred tekmo leta v trdnjavi Hardek je trener Marjan Magdič povedal:” Praznike smo izkoristili za treninge, kjer smo odpravljali napake, ki so se nam dogajale v Sevnici. Nasprotnik je od nas precej bolj izkušen, saj sevniški fantje že igrajo v 1. SFL. Igralec Domen Krnc je celo z desetimi zadetki najboljši strelec sevniške članske ekipe, ki je sezono končala na 6. mestu 1. SFL. Z fanti smo odločeni dati vse od sebe in se s pomočjo naše publike dostojno posloviti od čudovite sezone. Sevnica je favorit, ampak če nam bo ponudila le trohico upanja v uspeh bomo to izkoristili. Zaigrali bomo na vse ali nič.” Glede izkušenosti je ta povsem na strani Sevnice, saj so sevniški fantje povprečne starosti 19,81 let, tomažovski Petelini pa so povprečne starosti 18,30 let. V nedeljo 12. aprila okrog 17.30 ure bomo izvedeli kdo bo novi državni prvak. Upamo, da bomo v naslednji številki Štajerskega tednika poročali o čudežu v trdnjavi na Hardek.