FUTSAL:
Mladi Petelin Blaž Starčevič (KMN Tomaž) odhaja na Poljsko

Mladi vratar Tomaža Blaž Starčevič (10. 6. 1995) je pogumno sprejel ponudbo in se odpravil na Poljsko, natančneje v kraj Chojnice, kjer je pri poljskem futsal prvoligašu opravil 10 – dnevno preizkušnjo. Član KMN Tomaž je zadovoljil apetite kluba Red Devils Chojnice (devetouvrščena ekipa poljskega prvenstva; nastopa 12 ekip v 1. ligi) in se bo julija 2014 pridružil svoji novi ekipi. Blaž je podpisal tri letno pogodbo.
Zanimivo, da so se mu novi delodajalci javili preko elektronske pošte in se dogovorili, da skupaj z njimi opravi nekaj treningov in odigra tekmo. Blaž je svojo športno pot pričel v NK Ormož, nadaljeval v NK Ljutomer in potem še pri Svetem Tomažu.
Blaž, kateremu je vzornik Alen Mordej, je sicer dijak 4. letnika 3. mariborske gimnazije in ga že čez nekaj časa čaka matura.

Blaž Starčevič (KMN Tomaž Picerija Ozmec) se poleti seli na Poljsko.

Blaž Starčevič (KMN Tomaž Picerija Ozmec) se poleti seli na Poljsko.

Petelini predtekmovanje zaključili z desetico!
Slovenske gorice Voličina – Tomaž Picerija Ozmec 4 : 7 (2 : 2)
strelci:
Miha Magdič (3x), Kevin Belšak (2x), Aleš Kamenšek (1x), Niko Matjašič (1x).
Tomaž Picerija Ozmec: Ketiš, Magdič, Matjašič, Belšak, Goričan, Školiber, Kamenšek, Zlatnik, Plavec, Rajh, Gašparič.
Mladi Petelini so dobili derbi v Voličini in predtekmovanje končali na 1. mestu. Deset tekem, deset zmag in izjemna priložnost, da se ekipi trenerja Marjana Magdiča in Mateja Gajserja uspe uvrstiti na najvišja mesta v državi.