Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog v času od 7:00 ure dne 22. 7. 2016, do 7:00 ure dne 25. 7. 2016, obravnavali naslednje pomembnejše dogodke:

PETEK 22. 7. 2016

Ob 09:40 so bili policisti obveščeni o prometni nesreči s pobegom v naselju Kajžar. Policisti so ob ogledu kraja prometne nesreče ugotovili, da je voznik tovornega vozila poškodoval žlebove hiše in s kraja odpeljal. Voznika so policisti izsledili in mu izdali plačilni nalog.

Ob 10:56 uri so bili policisti obveščeni o poškodbi parkiranega osebnega avtomobila na parkirnem prostoru v naselju Ormož. Na kraju dogodka so policisti ugotovili, da je neznani voznik neznanega vozila trčil v parkiran osebni avtomobil in s kraja odpeljal. Policisti za neznanim voznikom poizvedujejo.

SOBOTA 23. 7. 2016

Ob 18:20 uri so bili policisti obveščeni o grožnjah v družini na Kogu. Med zbiranjem obvestil so policisti ugotovili, da je v danem primeru prišlo le do verbalnega spora.

Ob 19:30 uri so bili policisti obveščeni, da je dežurna ekipa iz Zdravstvenega doma Ormož napotena v Podgorce, kjer polnoletna oseba grozi s samomorom. Ekipa Zdravstvenega doma je osebo odpeljala na pregled v Psihiatrično bolnico Ormož. Policisti so na kraju zbrali ustrezne informacije.

Ob 00:12 uri so policisti posredovali v naselju Senešci, kjer so sosedje z glasbo in glasnim govorjenjem prijavitelja motili pri počitku. Kršitelju so policisti na kraju izrekli opozorilo.

NEDELJA 24. 7. 2016

Ob 6:27 uri je policijsko postajo Ormož obvestil občan iz Žerovinec, da mu je pijan brat ob prihodu domov zagrozil s pretepom. Patrulja je na kraju z zbiranjem obvestil ugotovila, da je med bratoma prišlo do verbalnega spora, zaradi zadev iz preteklosti. Brata so policisti napotili, da zadeve urejata na ustreznih institucijah.

Ob 23:27 uri je policijsko postajo Ormož obvestil občan iz Senešcev, da zaradi hrupa ne more spati. Hrup naj bi prihajal iz smeri gasilskega doma. Po pregledu okolice kršitve nismo znali, ljudje, ki bi povzročali hrup z govorjenjem pa so s kraja odšli.

Napoved aktivnosti za ponedeljek dne 25. 7. 2016:

– ob rednem delu bodo policisti izvajali kontrolo in nadzor cestnega prometa z meritvami hitrosti z laserskim merilnikom.

PRIPRAVIL:
Janko Zadravec, pomočnik komandirja