Policisti Policijske postaje Ormož ob opravljanju rednih nalog, v času od 7. ure dne 20. 4. 2016, do 7. ure dne 21. 4. 2016 opravljali naslednje dogodke javne varnosti:

SREDA 20. 4. 2016:

Ob 13.12 smo bili obveščeni o pojavu nn kombiniranega vozila bele barve znamke Citroen Jumper, kateri bi naj imel zadnja stekla zatemnjena in nameščene reg.tablice Mariborskega območja, sprednja luč na eni strani ne deluje. V vozilu je bila ena mlajša oseba s temnimi očali, kratkih rjavih las in oblečen v črno majico. Voznik je v bližini šole Ormož nagovarjal učenko, če gre z njim, da ji bo nekaj dal. S strani patrulj je bila pregledana ožja in širša okolica, vendar vozilo s podanim opisom ni bilo izsledeno.

Ob 15.46 smo bili obveščeni o prometni nesreče I. kategorije v Ormožu. Patrulja je na kraju ugotovila, da gre za prometno nesrečo z manjšo mat. škodo, udeleženci so izpolnjevali pogoje za udeležbo v prometu, zato je patrulja na kraju zadevo zaključila z uradnim zaznamkom.

Ob 18.10 se je na Policijski postaji zglasila oškodovanka in naznanila žalitve s strani znanca. Opravljen razgovor z oškodovanko in po zbranih obvestilih bomo zadevo ustrezno zaključili.

Napoved aktivnosti za četrtek, dne 21. 4. 2016:

Vse poslušalce naprošamo, da v primeru zaznave vozila z zgoraj navedenim opisom oz. osebe obvestijo PP Ormož.

Med 6-18 bo izveden poostren nadzor v cestnem prometu v zvezi nadzora hitrosti.

Previdno v novo motoristično sezono!
http://www.policija.si/index.php/component/content/article/35-sporocila-za-javnost/83501-previdno-v-motoristino-sezono

PRIPRAVILA:
Milan Plohl, policist I
in Edvard Cvetko, komandir

Naslovna fotografija je simbolna.