Policisti Policijske postaje Ormož so v času od 7. ure dne 27. 8. 2018, do 7. ure dne 28. 8. 2018 obravnavali naslednje pomembnejše dogodke:

PONEDELJEK 27. 8. 2018

Ob 7:00 smo bili obveščeni o prometni nesreči na Kogu. Ker je šlo za minimalno materialno škodo smo udeležencema izdali Obvestilo o odstopu od ogleda.

Ob 9:29 smo v Frankovcih obravnavali povoženje divjadi. Voznik osebnega avtomobila je trčil v srno in si poškodoval vozilo.

Ob 10:45 smo v Ormožu obravnavali prometno nesrečo s pobegom. Voznika, kateri je zaradi nepravilnega premika z vozilom trčil v parkirano vozilo smo izsledili in zoper njega ustrezno ukrepali.

Ob 17:02 smo bili obveščeni o prometni nesreči v kraju Mihalovci. Ugotovljeno, da je voznik osebnega avtomobila zaradi prekratke varnostne razdalje trčil v pred seboj vozeč osebni avtomobil. Povzročitelju je bil izdan plačilni nalog.

Ob 5:00 uri smo bili na kraju kršitve javnega reda in miru v naselju Ormož. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je kršitelj v večstanovanjskem bloku z glasno glasbo motil stanovalce pri nočnem počitku. Na kraju je bil kršitelju izdan plačilni nalog zaradi kršitev določil Zakona o varstvu javnega reda in miru.

Ob 6:30 uri smo bili na kraju prometne nesreče I. kategorije dogodek izven naselja Miklavž pri Ormožu. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je voznica osebnega avtomobila trčila v srno in si poškodovala vozilo. Izdano je bilo obvestilo o odstopu od ogleda.

Napoved aktivnosti za torek dne 28. 8. 2018
– Med 27.8.2018 in 9.9.2018 potekajo poostrene aktivnosti »varnost otrok in začetek šolskega leta«
– ob rednem delu bomo opravljali nadzor prometa s poudarkom predvsem na vožnji pod vplivom alkohola in prekoračitvami hitrosti.

PRIPRAVILA:
Mitja Tramšek,
višji policist I
in Edvard Cvetko, komandir