MC Ormož je minulo soboto v sodelovanju z zavodom DOBER STIK pripravil delavnice javnega nastopanja.
Delavnice so bile namenjene vsem, ki so se želeli naučiti javnega nastopanja, pa naj gre za nastop pred sošolci, sodelavci, strankami ali občinstvom v dvorani.
Najbrž so mnogim znani občutki – kot pravimo: moka v grlu, mehke noge, tresoči prsti pred nastopom? In KAKO si olajšati naštete neprijetnosti???
Zanimivo pa je bilo tudi izvedeti, kaj sporočamo s svojo neverbalno komunikacijo, kako dobro se znamo predstaviti sicer, in kakšen vtis pustimo na sogovorniku. Veliko odgovorov in številne dobre nasvete, pa tudi prakse je bilo možno dobiti na minulih delavnicah javnega nastopanja.
Izvajalka delavnic je bila Nina Dušić Hren – dipl. psihologinja z mednarodnim certifikatom NLP praktika in trenerja mehkih veščin – iz ekipe v zavoda DOBER STIK.

Zanimiva in predvsem dobrodošla delavnica, za vse, ki se na poti do samozavestnega in suverenega predstavljanja svojih idej zaenkrat še ne znajdejo. Nadaljevanje delavnic/seminarja bo predvidoma 27.februarja. Udeležencem se še vedno lahko pridružijo novi interesenti.

Na sliki: Nina Dušić Hren – dipl. psihologinja z mednarodnim certifikatom NLP praktika in trenerja mehkih veščin – iz ekipe v zavoda DOBER STIK. DSC01252