Ormoški Kickboxerji uspešni na mednarodnem odprtem turnirju ALPE ADRIA v Puli
Člani Kluba borilnih veščin iz Ormoža so se v soboto 5. maja 2012 udeležili mednarodnega odprtega turnirja ALPE ADRIA OPEN 2012 v Puli na Hrvaškem, ki je potekal v organizaciji Kickboxing kluba Lav iz Pule. Tekmovalo se je v disciplinah semi in light contact. Na turnirju so se v borbah pomerili tekmovalci in tekmovalke iz 23-ih klubov Hrvaške, Bosne in Hercegovine in Slovenije.

Pet mladih tekmovalcev iz Ormoža, pod vodstvom trenerjev Danila Korotaja in Ernesta Pleha, je na tekmovanju potrdilo dobro pripravljenost in izvrstno formo.

Lan Kokol, kot najmlajši član tekmovalne ekipe, se je odlično boril v kategoriji mlajši kadeti do 37 kg v disciplini semi contact, a mu je v predtekmovanju zmanjkalo nekaj tekmovalne sreče in se je uvrstil na odlično 5. mesto.
V semi contactu kategoriji starejši kadeti do 42 kg je z vso konkurenco dobesedno pometel Dejan Kociper, saj je v dveh borbah v predtekmovanju premagal nasprotnike z rezultatom 10:0, v finalu pa slavil z rezultatom 10:3. Odlično se je boril tudi v disciplini light contact, kjer je prav tako v razburljivih borbah premagal vse nasprotnike in tako dosegel 1. mesto.
Matjažu Plehu je v kategoriji starejši kadeti do 47 kg v disciplini semi contact zmanjkalo nekaj moči v finalni borbi in je tako dosegel 2. mesto, ki ga je kronal še z doseženim 1. mestom po požrtvovalni predstavi v finalni borbi v disciplini light contact.
Žan Tomažič se je ponovno, kot že nekaj zadnjih tekmovanj, odlično boril v kategoriji starejši kadeti do 57 in v disciplinah semi in light contact dosegel 1.mesto.
Edina tekmovalka Kluba borilnih veščin iz Ormoža, Nuša Štefančič, ki je tekmovala v kategoriji mladink do 55 kg, je v disciplini semi contact po poškodbi v borbi zasedla 3. mesto, v disciplini light contact pa ji v finalni borbi, tudi zaradi posledic poškodbe, ni uspelo premagati nasprotnice in je tako dosegla 2. mesto.

Skupaj so tekmovalci tako dosegli pet prvih mest, dve drugi mesti, eno tretje mesto in eno peto mesto, kar je ponovno izreden uspeh mladih tekmovalcev po odličnih uvrstitvah na mednarodnem turnirju v Makarski meseca marca in zaključnem turnirju za DP Slovenije v light contactu v Brežicah v mesecu aprilu.

KBV Ormož - uspešni nastopi v Puli na Hrvaškem