Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog v času od 7. ure dne 10. 11. 2017, do 7. ure dne 13. 11. 2017 obravnavali naslednje pomembnejše dogodke:

PETEK 10. 11. 2017

Ob 8:30 uro smo bili na kraju prometne nesreče I. kategorije v Ormožu. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je vozniku med vožnjo postalo slabo, zaradi česar je zapeljal izven vozišča. Pri tem je nastala minimalna materialna škoda, voznika pa so oskrbeli iz Nujne medicinske pomoči Zdravstvenega doma Ormož. Dogodek smo zaključili z uradnim zaznamkom.

Ob 11:45 uri smo bili na kraju prometne nesreče I. kategorije v Ormožu, na kraju je bilo ugotovljeno, da je neznani voznik neznanega vozila zaradi nepravilnega premika trčil v parkiran osebni avtomobil. Dogodek smo zaključili z uradnim zaznamkom.

SOBOTA 11. 11. 2017

Ob 13:06 smo v izven naselja Ivanjkovci obravnavali dogodek. Voznik osebnega avtomobila je trčil v srno in si poškodoval vozilo.

Ob 13:48 smo bili obveščeni o najdbi neeksplodirane granate iz časa II. svetovne vojne v naselju Obrež. Kraj je bil s strani policistov zavarovan do prihoda strokovnjaka za neeksplodirana ubojna sredstva, kateri je granato odpeljal v skladišče.

Ob 16:58 smo v izven naselja Godeninci obravnavali dogodek. Voznica osebnega avtomobila je trčila v srno in si poškodovala vozilo.

Ob 19:52 uri smo intervenirali v naselju Velika Nedelja. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je prišlo do prepira in nasilja med sorodniki. Kršitelju je bil na kraju predočen prekršek, po vseh zbranih obvestilih pa mu bo vročen plačilni nalog, zaradi kršitev določil Zakona o varstvu javnega reda in miru.

NEDELJA 12. 11. 2017

Ob 07.00 smo bili obveščeni, da je voznik osebnega avtomobila v Hranjigovcih trčil v srno in si poškodoval vozilo. Vozniku je bilo izdano Obvestilo o odstopu od ogleda.

Ob 16.02 je bilo v Trgovišču začasno odvzeto vozniško dovoljenje vozniku, kateri je vozil vozilo pod vplivom alkohola.


Napoved aktivnosti za ponedeljek dne 13. 11. 2017:

– ob rednem delu bodo policisti izvajali nadzor cestnega prometa, s poudarkom na meritvah hitrosti z LMH in ugotavljanjem prisotnosti alkohola med vožnjo v CP.

PRIPRAVILA:
Kristijan Dogša, policist I
in Edvard Cvetko, komandir