Policisti policijske postaje Ormož smo ob opravljanju rednih nalog, v času od 7:00 ure dne
15. 10. 2014, do 7. ure, dne 16. 10. 2014, obravnavali naslednje pomembnejše dogodke:

SREDA 15. 10. 2014
Ob 7:30 uri smo v naselju Osluševci obravnavali tatvino gradbenega materiala. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je neznani storilec tekom noči odtujil več opažnih desk iz gradbišča na železniški progi. Opravljen je bil ogled kraja, po zbranih obvestilih bomo podali kazensko ovadbo na Okrožno državno tožilstvo na Ptuju.

Ob 12:18 uri smo bili obveščeni o prometni nesreči v semaforiziranem križišču ormoške obvoznice. Na kraju je bilo ugotovljeno, da voznica osebnega avtomobila ni upoštevala prometne signalizacije in trčila v voznika osebnega avtomobila. Pri tem je bila poškodovana sopotnica v osebnem avtomobilu in je bila z reševalnim vozilom odpeljana v SB Ptuj. Povzročiteljici je bil izdan plačilni nalog zaradi neupoštevanja določil Zakona o pravilih v cestnem prometu.

Ob 13:30 uri smo v naselju Velika Nedelja bili obveščeni o nenadni smrti starejše ženske. Na kraju je bila dežurna zdravnica, katera je odredila sanitarno obdukcijo. O dogodku bomo podali poročilo na Okrožno državno tožilstvo na Ptuju.

Napoved aktivnosti za četrtek dne 16. 10. 2014:
– ob rednem delu se bodo opravljale meritve z laserskim merilnikom hitrosti

PRIPRAVILA:
Mitja Novak, policist I
in Edvard Cvetko, komandir