TOREK 17. 3. 2015:

Ob 7:50 je patrulja v Pavlovcih ustavila in kontrolirala voznika tovornega vozila, kateremu je že leta 2010 potekla veljavnost registracije. Vozilo je bilo izločeno iz prometa. Odvzete so bile registrske tablice in poslane na upravno enoto. Vozniku in lastniku vozila pa je oz. bo vročen plačilni nalog po zakonu o motornih vozilih.

Ob 13:02 nas je delavec podjetja Elektro Maribor obvestil o poškodbi javne električne napeljave v Vodrancih. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je do poškodbe prišlo pri podiranju drevesa. Nastala je materialna škoda v višini 1.500 evrov. Zadevo smo zaključili z uradnim zaznamkom.


SREDA 18. 3. 2015
Ob 8:28 nas je občanka iz okolice Ormoža, obvestila o tatvini denarja iz stanovanjske hiše. Na kraju je bil sprejet predlog za pregon kaznivega dejanja in evidentirano je bilo KD tatvine.

Ob 13:18 smo bili obveščeni o poškodbi parkiranega osebnega avtomobila na spodnjem parkirišču pri ormoškem ZD. Zadevo smo zaključili z uradnim zaznamkom.

Ob 14:30 je patrulja pri nadzoru državne meje izven naselja Cvetkovci, pri nedovoljenem vstopu v RS, zalotila državljanko R Hrvaške. Izdan ji je bil plačilni nalog zaradi kršenja določb zakona o tujcih.

Ob 15:15 smo bili obveščeni o prometni nesreči II. kategorije v semaforiziranem križišču ormoške obvoznice. Udeležena sta bila osebni in tovorni avtomobil. Povzročiteljici je bil izdan plačilni nalog.

Ob 15:56 smo bili obveščeni o prometni nesreči I. kategorije v Ormožu. Udeležena sta bila osebni avtomobil in avtobus. Udeležencema je bilo izdano obvestilo o odstopu od ogleda kraja nesreče.

Ob 5:18 smo bili na kraju prometne nesreče I. kategorije dogodek. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je voznik osebnega avtomobila trčil v srno in si poškodoval vozilo.

ZBRALI POLICISTI PP ORMOŽ:
Aleš Meško, policist I,
Mitja Tramšek, policisz I
in Edvard Cvetko, komandir