Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog, v času od 7.00 ure, dne 25. 3. 2020, do 7.00 ure, dne 26. 3. 2020, obravnavali naslednje pomembnejše dogodke:

SREDA 25. 3. 2020

Ob 13.49 uri smo v naselju Ormož obravnavali prometno nesrečo s telesnimi poškodbami. Po opravljenem ogledu je bil povzročitelju izdan plačilni nalog.

Drugih interventnih dogodkov tega dne nismo obravnavali.

Napoved aktivnosti za četrtek 26. 3. 2020:
– Opravljali bomo redne naloge s področja javne varnosti ter kontrolo udeležencev v cestnem prometu, kjer bomo dajali poudarek na kršitvah, ki so najpogostejši vzrok prometnih nesreč (prekoračitve hitrosti, vožnja pod vplivom alkohola, mobitel).
– Opravljali bomo nadzor nad spoštovanjem Odloka o začasni prepovedi gibanja in zbiranja ljudi na javnih mestih in površinah v Republiki Sloveniji.

OPOZORILO

Na cestah na območju PU Maribor so zaradi sneženja in relativno nizkih temperatur zimske razmere. Nekatere ceste so deloma zasnežene, mokre in spolzke. Voznike, še posebej tiste, ki so na svojih vozilih že namestili letne pnevmatike, opozarjamo na povečano previdnost, hitrost vožnje pa naj prilagodijo razmeram na cesti, svojemu vozilu in svojim sposobnostim.

– V povezavi z že znanimi ukrepi za omejitev širjenja COVID-19 in preprečevanja novih okužb, vam policisti svetujemo, da se dosledno upošteva vsa opozorila in prepovedi, predvsem pa ostanite doma in ostanite zdravi.

Pripravila:
Mitja Novak, višji policist I
in Edvard Cvetko, komandir