PETEK 20. 3. 2020
Ob 11:11 smo bili obveščeni o prometni nesreči v Ormožu. Ker je šlo za minimalno materialno škodo in sta voznika izpolnjevala pogoje za vožnjo, smo izdali Obvestilo o odstopu od ogleda.

Ob 20:52 smo bili obveščeni o sporu v družini na območju naselja Ivanjkovci. Na kraju so policisti ugotovili, da je v družini prišlo do verbalnega spora oziroma kršitve določil Zakona o varstvu javnega reda in miru ter je bil kršitelju izdan plačilni nalog.

SOBOTA 21. 3. 2020
Ob 8:00 uri smo bili na kraju prometne nesreče I. kategorije dogodek, na lokalni cesti izven naselja Mala vas pri Ormožu. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je voznik osebnega avtomobila trčil v sovo in si poškodoval vozilo. Izdano je bilo obvestilo o odstopu od ogleda.

NEDELJA 22. 3. 2020
Ob 19:45 uri smo bili na kraju prometne nesreče I. kategorije dogodek, na glavni cesti izven naselja Trgovišče. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je voznik osebnega avtomobila trčil v zajca in si poškodoval vozilo. Izdano je bilo obvestilo o odstopu od ogleda.

Ob 5:35 uri smo bili na kraju prometne nesreče I. kategorije dogodek, na lokalni cesti izven naselja Vičanci. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je voznik osebnega avtomobila trčil v srno in si poškodoval vozilo. Izdano je bilo obvestilo o odstopu od ogleda.

PONEDELJEK, 23. 3. 2020

TOREK 24. 3. 2020

Ob 06.04 smo bili obveščeni o prometni nesreči v Središču ob Dravi. Šlo je za materialno škodo, voznica pa se je tudi lahko telesno poškodovala.

Ob 18:56 smo v naselju Gornji Ključarovci obravnavali prometni dogodek, kjer je voznica osebnega avtomobila trčila v srno.

Pripravili policisti PP