Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog, v času od 7.00 dne 8. 7. 2022 do 7.00 dne 11. 7. 2022 obravnavali naslednje pomembnejše dogodke:

PETEK 8. 7. 2022

Ob 13.24 smo v Ormožu obravnavali prometno nesrečo I. kategorije na parkirnem prostoru. Z zbiranjem obvestil je bila zadeva zaključena z uradnim zaznamkom.

Ob 16.13 smo bili obveščeni o prometni nesreči I. kategorije na območju Savcev. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je na obeh udeleženih vozilih nastala manjša materialna škoda, voznika in vozili pa izpolnjujeta pogoje za udeležbo v cestnem prometu so policisti odstopili od ogleda in izdali udeležencema obvestilo o odstopu od ogleda.

Ob 22.20 smo bili obveščeni o prometni nesreči I. kategorije z udeležbo divjadi na območju Spodnjih Ključarovcev. Na kraju je bilo ugotovljeno, da voznik in vozilo izpolnjujeta pogoje za udeležbo v cestnem prometu so policisti odstopili od ogleda in izdali udeležencu obvestilo o odstopu od ogleda.

SOBOTA 9. 7. 2022

Ob 8.45 smo obravnavali kršitev javnega reda in miru, kršitelju so policisti izdali plačilni nalog.

Ob 21.40 smo bili obveščeni o kršitvi javnega reda in mira, kršitelju so policisti izdali plačilni nalog.

NEDELJA 10. 7. 2022

Ob 21.43 smo bili obveščeni o prometni nesreči I. kategorije z udeležbo divjadi na območju Spodnjih Ključarovcev. Na kraju je bilo ugotovljeno, da voznik in vozilo izpolnjujeta pogoje za udeležbo v cestnem prometu so policisti odstopili od ogleda in izdali udeležencu obvestilo o odstopu od ogleda.

Napoved aktivnosti za ponedeljek dne 11. 7. 2022:
– v kolikor opazili sumljive osebe, za katere je sumiti, da so lahko neupravičeno vstopile v R Slovenijo, naprošamo, da o tem obveščajo policijo na telefonski številki 02 741 08 50 ali 113.
– opravljali bomo redne naloge s področja javne varnosti ter kontrolo udeležencev v cestnem prometu, kjer bomo dajali poudarek na kršitvah, ki so najpogostejši vzrok prometnih nesreč (prekoračitve hitrosti, vožnja pod vplivom alkohola, mobitel, idr.

Pripravili policisti PP Ormož