SREDA 13. 6. 2018:

Ob 21:12 uri smo zaznali, da se iz dimnika v enem izmed podjetij v Ormožu vidi plamen. Po obveščanju lastnika oz. odgovornih gre za normalen pojav ob preveliki količini plina.


ČETRTEK 14. 6. 2018:

Ob 9.10 smo v Ormožu obravnavali poškodbo parkiranega osebnega vozila, do katere je prišlo pri košnji trave, kjer je iz kosilnice na nitko izvrglo kamenje. Zadevo smo zaključili z uradnim zaznamkom.

Ob 9.36 po anonimnem obvestilu smo intervenirali na javnem prostoru v Ormožu, kjer naj bi dva tujca prodajala predmete od vrat do vrat. Tujcev pri pregledu okolice nismo izsledili. Vozilo in osebe podobnega opisa so kasneje bile izsledene na območju PP Gorišnica. Po opravljeni ugotovljeni identiteti in pogojih za bivanje v R Sloveniji, smo zadevo zaključili kot dogodek, saj prekrška in prič, ki bi obstoj prekrška potrdile nismo zaznali.

Ob 12.10 je krajan iz Cvetkovcev naznanil izgubo bančne kartice. Seznanjen je bil o ukrepih policije v tej zvezi in da kartico prekliče na banki.

Ob 12.51 smo bili obveščeni, da je v stanovanju v okolici Ormoža onemogla oseba. Pri tem je bilo potrebno na silo vstopiti v stanovanje in ji pomagati. Oseba pri tem ni bila poškodovana in ni rabila zdravniške pomoči. Zadevo smo zaključili z uradnim zaznamkom.

Ob 12.55 uri smo na lokalni cesti Središče – Godeninci obravnavali prometno nesrečo I. kategorije in pobegom, kjer sta voznika osebnih vozil, ki sta vozila nasproti, v nepreglednem ovinku trčila z bočnimi ogledali. Za povzročiteljem, ki je s kraja odpeljal v neznano še poizvedujemo.

Ob 15.59 smo v Ormožu na parkirnem prostoru trgovine obravnavali prometno nesrečo I. kategorije kjer je neznani voznik neznanega vozila poškodoval parkirano vozilo in s kraja odpeljal. Opravili smo ogled, po izsleditvi storilca mu bo izdan plačilni nalog.

Ob 04.00 smo na ormoški obvoznici obravnavali dogodek. Voznica osebnega avtomobila je trčila v srno in si poškodovala vozilo.

Napoved aktivnosti za petek in teku vikenda:

• ob rednem delu bomo izvajali nadzor prometa in ugotavljali hujše cestno prometne kršitve.
PRIPRAVILA:
Mitja Novak, policist I
in Edvard Cvetko, komandir