Policisti Policijske postaje Ormož so v času od 7:00 ure dne 23. 5. 2013 do 7:00 ure dne
24. 5. 2013 obravnavali naslednje pomembnejše dogodke:


ČETRTEK, 23. 5. 2013

Ob 16:27 so bili obveščeni, da je v Zasavcih prišlo do tatvine. Policisti so ugotovili, da so neznanci odtujili starejši elektromotor. V zvezi prijave smo evidentirali kaznivo dejanje, zbirali bomo obvestila in podali kazensko ovadbo.

Ob 17:19 so bili obveščeni, da se mladoletnica iz Ormoža ni vrnila iz šole. Policisti smo opravili razgovor z mamo pogrešane, vendar se je hči kmalu po prijavi vrnila domov.

Ob 21:50 uri so iz Psihiatrične bolnice bili obveščeni, da pogrešajo dva pacienta, katera pa sta po nekaj minutah bila izsledena v mestu Ormož, nakar smo ju pospremili nazaj v bolnico.

Ob 23:31 uri so pred naseljem Ormož ustavili voznika osebnega avtomobila, kateremu je alkotest pokazal 1.19 ml/l alkohola v organizmu. Odvzeto mu je bilo vozniško dovoljenje, katero bo skupaj z obdolžilnim predlogom poslano na Okrajno sodišče v Ormožu. Prav tako mu je bila prepovedana nadaljnja vožnja.

Napoved aktivnosti za prihajajoči vikend:

– ob rednem delu bomo opravljali kontrolo prometa. Do konca meseca je še vedno poudarek na kršitvah kolesarjev in voznikov, ki ogrožajo kolesarje.

PRIPRAVILA:
Mitja Novak, policist I
in Edvard Cvetko, komandir, višji policijski inšpektor II